Vedete

Cand a vorbit ultima oara Liviu Arteni cu fosta lui sotie, Israela: "Mi-a dat un telefon cu o saptamana inainte sa moara..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cand a vorbit ultima oara Liviu Arteni cu fosta lui sotie, Israela: "Mi-a dat un telefon cu o saptamana inainte sa moara..."icon photo

Liviu Arteni a marturisit la un post de televiziune ca, in ciuda distantei si a divortului, obisnuia sa mai vorbeasca cu Israela.
El a recunoscut ca ea era cea care insista sa mai mentina aceasta legatura."Cu vreo saptamana inainte sa moara mi-a dat un telefon. Era totul bine. Ea exagera si foarte mult, cateodata si avea si chef de vorba. Ii spuneam "Vezi ca mi se termina bateria" si atunci mai schimbam 2-3 vorbe si gata. Si ea exagera.  Nu are rost sa o facem pe ea Sfanta si pe mine Satana.", a spus el.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune