Când ajunge Papa Francisc în România și care este programul vizitei

Sfântul Părinte va veni în România! Iată programul oficial al vizitei Papei Francisc la noi în țară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Papa Francisc va face o vizită României peste două luni. Chiar de acum, au început să se ia măsuri privind securitatea. Sfântul Părinte va fi în România în data de 31 Mai, atunci când va aterizat pe aeroportul Henri Coandă, la ora 11.30. Papa Francisc va fi întâmpinat chiar de președintele României, Klaus Iohannis.

Citeste si: Ninge în Predeal! Utilaje de deszapezire pe DN1: Stratul de zăpadă este de 2-3 centimetri. FOTO

”E o vizită pastorală, aşa cum spune deja anunţul făcut de Biserica Romano Catolică, o vizită pusă sub semnul cuvintelor „Să mergem împreună!”, a declarat Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române.

Citeste si: Cea mai puternica rugaciune ca sa atragi banii! Citeste-o in fiecare zi si vei vedea efectele

Conform Cancan, Papa Francisc va ține un discurs la Palatul Cotroceni. De asemenea, Suveranul Pontif se va întâlni și cu Premierul Viorica Dăncilă, apoi va merge la Palatul Patriarhal din Capitală, unde se va întâlni cu Patriarhul Daniel. Credincioșii se pot întâlni cu el la Catedrala Mântuirii Neamului, accesul fiind doar în curte. În interior, locurile sunt rezervate oficialităților. De asemenea, Papa Francisc va sta în București timp de trei zile, iar vizitele în țară le face cu elicopterul. Printre oameni va merge cu papamobilul de la Vatican.

Program Papa Francisc

- 1 iunie: Sanctuarul marian din Șumuleu-Ciuc; în a doua parte a zilei, Papa Francisc va fi la Iași, la Catedrala Episcopiei Romano Catolice, apoi în piața Palatului Culturii
- 2 iunie: Blaj, iar la ora 17.00 va pleca din România de pe aeroportul internațional Sibiu


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate