Când este FINALA Românii au Talent 2022? Vezi cine sunt concurenţii care s-au calificat în marea finală

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022? Vezi data la care se va afla marele câştigător.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022?  Vezi pe ce dată va avea loc marea finală, atunci când se va afla câştigătorul premiului în valoare de 120.000 de euro.

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022?

Marea finală de la Românii au Talent 2022 va avea loc pe 27 Mai 2022, de la ora 20:30, iar în finalistul care va obţine cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul sezonului 12 şi va pleca acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro.

Primii cinci FINALIȘTI de la Românii au Talent 2022 sunt: Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis, Gabriela Dincă și Martina Meola.

Citeste si: Semifinaliști Românii au Talent 2022. Vezi cine sunt cei 10 concurenți care au primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 12 FOTO

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022?

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022?

[Sursa foto: Instagram]

La preselecţiile de la Românii au Talent 2022 au participat sute de concurenţi în cele 14 ediţii de preselecţii.

Din sutele de concurenţi, doar 24 de concurenţi vor performa în cele două semifinalele live de la Românii au Talent 2022.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce fostul iubit a confirmat despărțirea: „L-am prins la un party interesant cu domnișoare”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Nouă dintre concurenți au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 15 semifinalişti vor fi aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Prima SEMIFINALĂ live de la Românii au Talent 2022 va avea loc vineri, 13 mai, de la ora 20:30, iar a doua SEMIFINALĂ live se transmite vineri, 20 mai 2022, de la ora 20:30.

Citeste si: Cine este Alexandra Croitoru, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12. Dragoș Bucur a apăsat pe butonul auriu

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022?

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022?

[Sursa foto: Instagram]

Semifinaliști Românii au Talent, sezonul 12

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2022. Nouă dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Cei NOUĂ  concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Alexandra Croitoru, Gabriela Dincă, Aurel Niamțu, Darius Mabda, Bianca Mihalcea, Martina Meola, Raisa Radu, Alex Dowis și Emanuel Ion.

Cei 15  care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori pentru a merge mai departe în SEMIFINALĂ sunt: X-treme Brothers, Alex Furman, Raluca Răducanu, Duo Gemini, DJ Hugo Arthur, Marius Mateș, Ana Maria Mircea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocârlan și Anamaria Buțurca. 

Cine este Matei Toader de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a construit și a programat un robot, la doar 13 ani

Din fiecare semifinală live, doar CINCI dintre concurenți vor câştiga un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Rămâne de văzut cine sunt concurenții norocoși, care vor ajunge finaliști la Românii au Talent, sezonul 12.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinaliști Românii au Talent 2022. Vezi care sunt cei 24 de SEMIFINALIȘTI de la Românii au Talent, sezonul 12 FOTO

UDI Team, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022, au fost descalificați

Aris Arhire, copilul talentat de la Românii au Talent, sezonul 12. Vezi care este talentul special al concurentului

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

România e direct vizată! Au lansat atacul deja. Vladimir Putin a dat ordinul

De ce e bine să ții un tub de pastă de dinți fără capac pe un raft din frigider: trucul care îți salvează frigiderul

„Putin, cea mai neinformată persoană”. Conflict în interiorul serviciilor secrete din Rusia

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies