Când are loc loteria bonurilor fiscale din ianuarie 2021

Când are loc loteria bonurilor fiscale din ianuarie 2021.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Loteria bonurilor fiscale a fost anulată încă din martie anul trecut din cauza pandemiei. Acum au apărut înformații că se va relua loteria bonurilor fiscale.

Când are loc loteria bonurilor fiscale din ianuarie 2021?!

Când are loc loteria bonurilor fiscale din ianuarie 2021

Loteria bonurilor fiscale a luat naștere din dorința autorităților de a combate evaziunea fiscală. Oamenii sunt încurajați să ceară bonurile fiscale agenților economici pentru a putea participa la loterie.

Loteria bonurilor fiscale a fost anulată încă din martie anul trecut din cauza pandemiei. Aceasta se va relua după încetarea stării de alertă în care ne aflăm.

”Conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 153/2020, publicat în Monitorul oficial în data de 04.09.2020, se suspendă organizarea extragerilor lunare și ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale pe perioada stării de alertă/urgență, după caz, urmând ca acestea să fie reluate după trecerea unui interval de timp rezonabil, de 90 de zile de la încetarea stării de alertă/urgență”,

este anunțul făcut de Loteria Română.

Citeste si: Când va ajunge în România prima tranșă de vaccinuri Moderna

Citeste si: „Nu, te rog!”. Incident revoltător într-un parc din Ilfov! Doi minori au fost umiliți și agresați fizic de un adolescent. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe Internet- kanald.ro

Citeste si: „Ăsta este adevărul!”. Reacția mamei fetiței de 12 ani, când s-a aflat că trupul din canapea este al fiicei sale- stirileprotv.ro

Când are loc loteria bonurilor fiscale din ianuarie 2021
Când are loc loteria bonurilor fiscale din ianuarie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Care sunt premiile oferite la loteria bonurilor fiscale

Potrivit legislației în vigoare, loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani persoanelor fizice rezidente și nerezidente din România, care dețin bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau de servicii pe teritoriul României.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal,

data și ora emiterii precum și numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Citeste si: „Suntem devastați” Dana Roba a suferit o operație de nouă ore pe creier. Care este starea sa de sănătate?- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 8 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?- stirilekanald.ro

Citeste si: Detalii șocante ies la iveală despre gestul de o cruzime ieșită din comun al lui Daniel Balaciu față de Dana Roba- radioimpuls.ro

Citeste si: Simulare BAC 2021. Când au loc examenele pregătitoare pentru Bacalaureat

Când are loc loteria bonurilor fiscale din ianuarie 2021
Când are loc loteria bonurilor fiscale din ianuarie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Unde vezi dacă ai câștigat la loteria bonurilor fiscale

Rezultatele extragerii sunt publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și pe site-ul „Loteria Română” pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Sursa: Ministerul Finanțelor

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simulare BAC 2021. Calendar simulare Bacalaureat 2021

Luna plina 28 ianuarie 2021. Superstiții referitoare la luna plină

„Ăsta este adevărul!”. Reacția mamei fetiței de 12 ani, când s-a aflat că trupul din canapea este al fiicei sale

Dinu Maxer, luat prin surprindere de rapiditatea cu care copiii săi l-au acceptat pe iubitul Deei Maxer în viața lor: „Pentru mine, a fost un șoc mare”

Calendar ortodox 8 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?

„Eu așa mi-am găsit metoda.” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a pierdut artista

În ce stare se află acum make-up artistul Dana Roba după ce a fost lovită cu ciocanul de către soțul ei: "Să spună o rugăciune, este suficient”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies