Când au aflat părinții lui Răzvan Ciobanu de orientarea lui sexuală: „Mi-au spus: dacă aș fi știut că ești gay...”

Când au aflat cu adevărat pătinții lu Răzvan Ciobanu că el este gay. Iată ce declara designerul în urmă cu 8 ani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Pentru multe persoane, vestea că Răzvan Ciobanu s-a stins a fost un adevărat șoc, iar mai apoi au ieșit la iveală o mulțime de lucruri din viața sa personală.

Toată lumea știa că acesta era gay, iar creatorul de modă a acceptat să vorbească despre acest subiect sensibil ori de câte ori a fost întrebat.

Citeste si: Cine sunt preferații săptămânii la „Puterea dragostei”. Concurenții au rămas fără cuvinte

Citeste si: Promo 4 mai 2019. Andreea Mantea scoate cartonașele roșii la „Puterea dragostei”: „Această emisiune se va încheia pentru voi”

Citeste si: Mama lui Răzvan Ciobanu, rugăminte cu lacrimi în ochi către Rita Mureșan!

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, Răzvan a dezvăluit că a fost lovit de către fostul său iubit în urma unei discuții mai aprinse.

Ce i-au spus unii prieteni lui Răzvan când au aflat că este gay

În urmă cu 8 ani, Răzvan a explicat când au aflat părinții săi despre orientarea sexuală și cum au reacționat când au aflat că fiul lor este gay:

„Eu nu o sun pe mama. Am o relație minunată cu familia mea, în România neavând nimic am locuit în casa părinților mei, mi-au luat de mâncare, mi-au plătit facturile. Ei, săracii se gândeau, îmi ziceau propuneri, care mă enervau. Prefer să zac până voi găsi soluția. Începând de la 14 ani nu a fost deloc simplu să fie părinții mei. Aveam prieteni importanți cu funcții înalte și ei nu știau că sunt gay. Niciodată nu am inventat povești, femei, dar nici nu mă întreba nimeni.

Mi-au zis: dacă aș fi știut că ești gay, nu ai fi fost prietenul meu. Eu sunt un caz atipic de gay, a fi gay nu înseamnă a-ți pune rochie. Ai mei au aflat de la 14 ani și jumătate, le-a luat foarte mult timp să înțeleagă. Eu am terminat clasa a 8-a imediat după revoluție, deci le-a fost greu, foarte greu. Am descoperit că talentul nu se pierde...”, a povestit în anul 2011 Răzvan Ciobanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate