Cand e putin probabil ca femeile sa ajunga la orgasm - Nu stiai sigur

Relatiile sexuale ocazionale pot fi excitante, insa femeile care le experimenteaza au sanse mici sa ajunga la orgasm - este concluzia unui studiu recent.

Distribuie pe:

fara descriereCu toate ca femeile sunt aproape la fel de tentate ca si barbatii de sexul ocazional, ele au mai putine sanse de a ajunge pe culmile placerii in cadrul unei astfel de partide. Cercetarea specialistilor americani, prezentata in cadrul unei intalniri organizate de Academia Internationala de Cercetari Sexuale si citata de Time, subliniaza ca femeile ajung mai repede la orgasm intr-o relatie stabila.

Studiul a monitorizat 600 de studente, iar concluzia a fost ca femeile au o probabilitate cu 50% mai mica de a atinge orgasmul in timpul unei relatii sexuale ocazionale.

O cercetare anterioara avand acelasi subiect aratase ca doar 40% dintre femeile care au facut sex ocazional au ajuns la orgasm, in timp ce 80% dintre barbati au atins culmile placerii.

Acest lucru este pus de cercetatori pe seama faptului ca femeile nu se simt in largul lor la o astfel de intalnire, de aceea nu le spun partenerului ce vor si ce le face placere in timpul actului intim. In plus, nici barbatii nu se concentreaza sa satisfaca o partenera pe care nu o cunosc.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate