Cand era profesor, Iohannis isi ajuta elevii la practicile agricole: "Muncea in rand cu ei la recoltat cartofi si sfecla!"

Fosta directoare a scolii din Agnita la care Klaus Iohannis a predat fizica a dezvaluit ca acesta muncea cot la cot cu elevii in practicile agricole.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Prima experienta ca profesor a lui Klaus Iohannis a fost la o scoala din Agnita, unde acesta a predate fizica intre 1983 si 1987. “A venit cu repartitie guvernamentala pe sectia germana. A predat fizica si a avut completare si mate­matica la o clasa. A fost un profesor foarte bun, receptiv la chestiile practice, apreciat de colegi si de elevi. Nu se limita numai la lucrul la clase si facea expeditii in vacanta. Era foarte atasat de copii”, a declarat in presa locala Lucia Flesaru, directoare a scolii pe vremea cand Iohannis era profesor.fara descriere Tot ea a dezvaluit ca, in practicile agricole, Iohannis ii ajuta pe elevi: “Muncea in rand cu ei, la recoltat cartofi, sfecla. In rand cu toti. Copiilor trebuie sa le dai exem­plu. Cum putea sa nu munceas­ca? Nu se punea problema”.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate