Când faci sex prima dată. Sfaturi utile pentru fete și băieți

Așteptările sunt mari când faci sex prima dată. Sfaturi utile pentru fete și băieți, ce trebuie să știe înainte de prima partidă de sex.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Când faci sex prima dată. Sfaturi utile pentru fete și băieți

Când faci sex prima dată trebuie să fii în primul rând pregătit psihic. Este un moment important pentru fete, dar și pentru băieți. Fie că este o partidă de sex între doi virgini, fie că unul dintre ei este la prima experiență de acest gen iar celălalt este mai experimentat, trebuie să știți că răbdarea și calmul sunt cuvinte-cheie.

Prima partidă de amor este foarte importantă atât pentru fete, cât și pentru băieți. Dacă prima experiență sexuală nu iese tocmai bine, nu e cazul să intrați în panică. Se spune că sexul este ca vinul și că devine mai bun odată cu trecerea timpului.

Când faci sex prima dată ar trebui să ții cont de anumite sfaturi. Iată ce ar trebui să știi atunci când faci sex pentru prima oară:

Când faci sex prima dată: Protejează-te!

Chiar și după prima partidă de sex poți rămâne însărcinată. Este important să te asiguri că partenerul poartă prezervativ! Există nu doar riscul unei sarcini, ci și pericolul de a contracta o boală cu transmitere sexuală.

Sunt persoane care cred că nu poți rămâne însărcinată după prima partidă de sex! Greșit! Sarcina nu ține cont de a câta partidă de amor este! Alții cred în mod eronat că nu poți rămâne însărcinată dacă nu ai orgasm. Și această informație este total greșită!

Citeste si: Cum sa faci sex cu o virgina. Prima noapte de dragoste pentru o fata

Pilulele contraceptive te protejează de o eventuală sarcină, nu și de bolile cu transmitere sexuală. Pentru protecție totală, cel mai bine este să folosești prezervativul!

Când faci sex prima dată: Preludiul este important!

Înainte de a ajunge la penetrare și la senzațiile din timpul actului sexual propriu-zis, concentrează-te pe preludiu! Atingeți-vă, mângâiați-vă, sărutați-vă. Preludiul este la fel de important ca sexul, mai ales că, în timpul preludiului, datorită excitării, se lubrifiază vaginul, iar penetrarea se va face mai ușor.

Când faci sex prima dată: Comunicați!

Comunicarea este un alt cuvânt-cheie, mai ales înainte, în timpul și după prima partidă de sex. Înainte să faci sex pentru prima oară, stai de vorbă cu partenerul, spune-i ce temeri ai și stabiliți să vă opriți dacă unul dintre voi nu se simte confortabil. Spune-i dacă te doare, spune-i ce îți place și ce nu îți place.

Când faci sex prima dată: Nu te rușina!

Dacă ești virgin/ă, nu ai de ce să te rușinezi. Spune-i partenerului tău că este prima ta partidă de sex, nu ai niciun motiv să te simți prost. Dacă ești băiat și faci sex pentru prima oară nu încerca să te dai mai experimentat decât ești. Ce ai aflat de la prieteni sau ai văzut în filme cel mai probabil nu se va potrivi cu ceea ce simți tu sau cu ce trebuie să faci. Este normal ca primele partide de sex să fie mai stângace, nesigure, nu foarte reușite.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate