Când începe Mireasa, sezonul 6? Vezi când începe noul sezon al emisiunii Mireasa 2022

Când începe Mireasa, sezonul 6? Fanii emisiunii se vor bucura să audă care sunt noutățile de la Mireasa 2022.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Când începe Mireasa, sezonul 6? Premiera noului sezon va avea loc în această vară. Vezi care sunt noutățile de la Mireasa 2022.

Când începe Mireasa, sezonul 6?

Emisiunea Mireasa, sezonul 5 se va încheia spre finalul lunii iunie, după care producătorii emisiunii vor intra în vacanță de aproximativ o lună. 

”Pe voi, dragi mei, vă mai așteaptă încă două luni de iubire căci acest sezon se termină pe 18 iulie”, a spus Simona Gherghe, în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 5.

Momentan nu s-a făcut publică data la care va începe emisiunea Mireasa, sezonul 6, însă se așteaptă ca show-ul matrimonial să debuteze la finalul lunii august.

În prezent, emisiunea Mireasa, sezonul 5, se difuzează de luni până vineri, de la ora 15:00, iar sâmbăta  are loc Gala săptămânii, de la ora 13:30.

Citeste si: Concurenți Mireasa 2022. Vezi cine sunt băieții din casa Mireasa, sezonul 5 FOTO

Când începe Mireasa, sezonul 6?

Când începe Mireasa, sezonul 6?

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce truc folosesc gospodinele pentru chiftele. Care este ingredientul secret?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ce noutăți aduce emisiunea Mireasa, sezonul 6

Simona Gherghe a anunțat în cadrul emisiunii Mireasa, că noul sezon al show-ului matrimonial se va filma în afara țării.

”Din acest moment, dăm drumul castingului pentru al 6-lea sezon Mireasa.

Lăsăm în spate Drumul Iubirii și ne îndreptăm către o iubire ca în filme. În exclusivitate vă spun că debutul următorului sezon nu va fi în România, o să fie undeva foarte frumos, unde e mare, o să fie super așa că profitați de aceste momente și înscrieți-vă la casting.”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Citeste si: Mireasa, sezonul 5, Program TV. Zilele și orele de difuzare ale emisiunii matrimoniale

Când începe Mireasa, sezonul 6?

Când începe Mireasa, sezonul 6?

[Sursa foto: Instagram]

Cât valorează premiul de la Mireasa 2022?

Publicul alege cuplul câștigător, care va pleca acasă cu un premiu în valoare de 40.000 de euro. Însă pentru a intra în posesia premiului, acel cuplu trebuie să căsătorească live, în cadrul emisiunii.

Câștigătorii vor intra în posesia premiului în maxim 90 de zile de la data difuzării finalei Mireasa, iar înmânarea se va face în baza certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Dacă partenerii aleși de telespectatori refuză să se căsătorească ori acest lucru nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat pe locul următor al clasamentului devine câștigător dacă decide să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii în direct.

În acest caz, premiul total brut va fi 30.000 de euro. Însă, dacă nici cei de pe locul 2 în topul preferințelor telespectatorilor nu doresc să își unească destinele, cuplul clasat pe locul 3 poate câștiga 20.000 de euro dacă se cunună în finala emisiunii Mireasa sezonul 5.

Dacă și acesta refuză, perechea de pe locul 4 poate intra în posesia sumei de 10.000 de euro brut dacă decide să spună DA în fața ofițerului stării civile în emisia live a finalei Mireasa.

În continuare, premiul va fi 5.000 de euro dacă toate primele 4 cupluri refuză să se căsătorească, iar cel de-al cincilea dă un răspuns afirmativ.

Toate premiile menționate anterior se împart în mod egal între cei doi parteneri de cuplu, fiecare primind jumătate din valoarea premiului acordat.

Dacă niciunul din cuplurile formate în casa Mireasa, sezonul 5, nu se căsătorește, telespectatorii își votează fata și băiatul favorit. Cei doi favoriți ai săptămânii finale câștigă fiecare, în Marea Finală Mireasa 2022, câte un premiu în valoare de 10.000 de euro brut.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5. Concurentul și logodnica sa sunt finaliști la Mireasa 2022

Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa, sezonul 5. Concurentul se căsătorește cu Giovana în finala Mireasa

Cine este Valentin Lupastean de la Mireasa, sezonul 5. Concurentul se căsătorește cu Alina în finala Mireasa

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Veste cumplită despre TEO TRANDAFIR! Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV. ESTE ȘOC TOTAL

„Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies