Când începe noul sezon din Vocea României. Show-ul a ajuns la a 10-a ediție

Când începe Vocea României 2022. Iată când începe noul sezon din Vocea României! Show-ul a ajuns la a zecea ediție.

Autor: Ioana Enache

In articol:

Când începe Vocea României 2022. PRO TV a anunțat că show-ul Vocea României revine după o pauză de doi ani, cu a 10-a ediție. Vocea României 2022 aduce în fața publicului noi antrenori, gata să descopere cele mai tari voci ale României! Iată când începe noul sezon din Vocea României!

Când începe noul sezon din Vocea României

Când începe Vocea României 2022. Show-ul de talente Vocea României a ajuns la a zecea ediție și urmează să înceapă toamna aceasta. Producătorii nu au anunțat încă data exactă de începere a noului sezon.

Vocea României revine pe micile ecrane cu o nouă formulă a juraților. Vocea României 2022 va avea noi jurați, printre care Theo Rose și Denis Roabeș, solistul trupei “The Motans”.

Citeste si: Cine sunt antrenorii de la Vocea României 2022. Doi antrenori vor ocupa același scaun

Cine va fi în juriu la a 10-a ediție a show-ului Vocea României

Show-ul Vocea României aduce pe micile ecrane o nouă formulă a antrenorilor. Pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor face echipă și vor sta pe același scaun. Alături de cei doi, vor lua parte la show Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Tudor Chirilă – Vocea României 2022

„Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare.

După care, am posibilitatea să îmi exersez „competențele pedagogice”:) și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public”, a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes – Vocea României 2022

“Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize.

Citeste si: Cine este Theo Rose de la Vocea României 2022

Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun. Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune”, a spus Irina Rimes.

Smiley – Vocea României 2022

„Sezonul asta, voi vorbi „pe doua voci”! Una de băiat și una de fata:) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon „Vocea României”, a declarat Smiley.

Theo Rose – Vocea României 2022

„Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez”, a spus Theo Rose.

Denis Roabeș – Vocea României 2022

„Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special.

De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni”, a spus Denis Roabeș, solistul trupei The Motans.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Denis Roabeș, antrenorul de la Vocea României 2022. „Acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi...

Cine este Tudor Chirilă, antrenorul de la Vocea României 2022. „Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să...

Cine sunt antrenorii de la Vocea României 2022. Doi antrenori vor ocupa același scaun

Conjuncția Luna-Marte de astăzi aduce schimbări în viitorul zodiilor

Anunț pentru cei care scot bani de la bancomat! Toți românii trebuie să știe

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Udrea, în război cu Predoiu. Ce rol joacă ministrul Justiției

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies