Când începe Visuri la cheie 2022? Vezi cine face parte din echipa de arhitecți

Când începe Visuri la cheie 2022? Vezi cine sunt arhitecții de la Visuri la cheie, sezonul 9.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Când începe Visuri la cheie 2022? Vezi cine face parte din echipa de arhitecți, dar și ce au declarat aceștia atunci când au intrat în proiect.

Când începe Visuri la cheie 2022?

Au început filmările pentru emisiunea Visuri la cheie, sezonul 9, care îl are ca protagonist pe Dragoș Bucur, dar și o echipă de arhitecți pricepuți.

Momentan nu se cunoaște data la care va debuta pe micile ecrane emisiunea Visuri la cheie, sezonul 9, însă este de așteptat ca emisiunea să se difuzeze la jumătatea lunii septembrie.

De asemenea, trei arhitecți noi se alătură proiectului de renovări, Visuri la cheie: Mara Ciubotaru, Oana Boghiu și Andrei Samoil.

Citeste si: Arhitecți Visuri la cheie 2022. Vezi cine sunt arhitecții de la „Visuri la cheie”, sezonul 9

Visuri la cheie

Visuri la cheie

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: În ce stare se află Nikita de România, după ce a ajuns în comă la spital! Decizia luată de medici- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Cine sunt arhitecții de la Visuri la cheie 2022 

Din echipa Visuri la cheie, sezonul 9, fac parte: Dragoş Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu, Oana Boghiu, Mara Ciubotaru, Alex Gavrilescu şi Andrei Samoil.

Mara Ciubotaru face parte din echipa de noi arhitecți de la Visuri la cheie 2022. Pe lângă pasiunea pentru arhitectură, Mara Ciubotaru mai iubește și poeziile și arta.

”Mă bucur să încep primăvara cu energie şi inspiraţie pentru proiecte noi, iar anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie. Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, aşa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa şi să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experienţe memorabile împreună”,

a marturisit Mara Ciubotaru.

Citeste si: Cine este Oana Boghiu, noul arhitect de la Visuri la cheie 2022

Oana Boghiu a intrat în proiectul Visuri la cheie, în echipa de arhitecți. În trecut, sora sa geamănă, Laura Boghiu, a făcut parte din echipa de arhitecți a emisiunii.

”Cu toate că am fost de câteva ori la filmări cu Laura, emoţiile sunt diferite acum. Este o provocare nouă şi mă bucur să fac parte din echipa Visuri la cheie şi că alături de colegi o să ajutăm, cum putem mai bine, familiile pe care le vom cunoaşte”, povestit Oana Boghiu.

Citeste si: Cine este Andrei Samoil, noul arhitect de la Visuri la cheie 2022

Andrei Samoil s-a alăturat echipei Visuri la cheie, sezonul 9, ca arhitect. Totodată, acesta a mai făcut parte din echipa de arhitecți și în sezoanele 1 și 2 din Visuri la cheie.

”Mă bucur să mă reîntorc în echipa Visuri la Cheie şi abia aştept să cunosc familiile pe care le vom ajuta anul acesta. În acest sezon, scopul meu este să arăt că se poate: Se poate să luptăm cu greutăţile pe care viaţa ni le aruncă în cale, fără să renunţăm. Se poate să reclădim după ce „construcţiile” noastre au fost distruse. Se poate să-i ajutăm pe cei care nu renunţă şi continuă să lupte. Se poate să ascultăm, să înţelegem şi să ne adaptăm la nevoile celor din jurul nostru”, a declarat Andrei Samoil.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Oana Boghiu, noul arhitect de la Visuri la cheie 2022

Cine este Mara Ciubotaru, noul arhitect de la Visuri la cheie 2022

Arhitecți Visuri la cheie 2022. Vezi cine sunt arhitecții de la „Visuri la cheie”, sezonul 9

5 zodii dau lovitura. Berbecii vor obține o reușită importantă

NENOROCIREA care s-a abătut asupra României. Aceste zile sunt critice. Au ANUNȚAT OFICIAL

Vlăduța Lupău a născut un băiețel! Ce nume unic i-a ales micuțului său

Un alt produs consumat de români în cantități industriale devine lux. La ce preț a ajuns

Dan Petrescu, DEMIS de la CFR Cluj – Mirel Rădoi pregătit să-i ia locul – Planul lui Neluțu Varga după ce a făcut o criză de nervi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies