Cand s-a lansat in showbiz, Iuliana Luciu spunea ca are un obiectiv clar in viata: "As vrea sa ma marit domnisoara, cum a facut si sora mea!" Crezi ca s-a pastrat pana acum pentru viitorul ei sot?

Ajunsa la 25 de ani, Iuliana Luciu anuntase la debutul ei in showbiz ca vrea sa se marite virgina, ca si sora ei celebra, Nicoleta.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere"Normal, astept sa-mi taie calea un barbat de calitate si frumos, asa cum i s-a intamplat Nicoletei. Si ea a fost virgina cand l-a cunoscut pe impresarul meu, Dinu Maxer. As vrea sa ma marit domnisoara!", declara plina de incredere Iuliana Luciu in 2004, pe cand avea doar 16 ani si era la debutul in showbiz.

In prezent, nu se stie daca asistenta Simonei Gherghe de la "Acces direct" si-a respectat promisiunea facuta. Cert este ca la cati pretendenti a avut de-a lungul timpului sexoasa bruneta, in continuare nemaritata, era greu sa reziste tentatiei... In plus, nici sora ei nu s-a mai maritat pana la urma cu primul barbat din viata ei, Nicoleta despartindu-se de Dinu Maxxer la ceva timp dupa ce Iuliana a facut declaratiile buclucase.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate