Stiri

Cand se incalzeste vremea! Prognoza meteo pe zilele urmatoare

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
In zilele urmatoate vreme se raceste, temperaturile fiind cuprinse intre 10-21 grade celsius. Cu 6 grade mai mici fata de cele normale pentru aceasta vreme. Incepand de joi, vremea se incalzeste usor.
 
“De luni temperatura a scazut semnificativ in estul, nordul si centrul tarii. Frontul rece, raspunzator de racirea acestor zile, avanseaza catre partea de sud a tarii. Marti vorbim despre o vreme rece pentru aceasta perioada in toate zonele tarii. Vor fi temperaturi cuprinse intre 10 grade in Maramures si cel mult 21 de grade in partea de sud a Munteniei. (...) Diminetile urmatoare vor fi reci, temperaturile vor fi cuprinse intre -2 grade si 8-9 grade Celsius. In estul Transilvaniei posibil sa fie si -4 grade. In nord-vest, miercuri si joi dimineata se va observa bruma. In general vor fi temperaturi cu 6 grade mai mici fata de ce ar fi normal in luna septembrie”, a declarat, pentru mediafax, Mihai Hustiu, meteorolog in cadrul Admnistratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
 

 

 
Vremea se incalzeste usor, incepand de joi, iar temperaturile se apropie de cele normale pentru aceasta perioada.
 
"De joi se prevede o incalzire usoara, iar temperaturile se vor apropia de normalul perioadei si vor fi cuprinse, in general, intre 16 si 24 de grade, iar noaptea intre 2 si 10 grade”, a mai explicat meteorologul.