Stiri

Cand se incalzeste vremea! Prognoza meteo pe zilele urmatoare

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cand se incalzeste vremea! Prognoza meteo pe zilele urmatoare
 
In zilele urmatoate vreme se raceste, temperaturile fiind cuprinse intre 10-21 grade celsius. Cu 6 grade mai mici fata de cele normale pentru aceasta vreme. Incepand de joi, vremea se incalzeste usor.
 
“De luni temperatura a scazut semnificativ in estul, nordul si centrul tarii. Frontul rece, raspunzator de racirea acestor zile, avanseaza catre partea de sud a tarii. Marti vorbim despre o vreme rece pentru aceasta perioada in toate zonele tarii. Vor fi temperaturi cuprinse intre 10 grade in Maramures si cel mult 21 de grade in partea de sud a Munteniei. (...) Diminetile urmatoare vor fi reci, temperaturile vor fi cuprinse intre -2 grade si 8-9 grade Celsius. In estul Transilvaniei posibil sa fie si -4 grade. In nord-vest, miercuri si joi dimineata se va observa bruma. In general vor fi temperaturi cu 6 grade mai mici fata de ce ar fi normal in luna septembrie”, a declarat, pentru mediafax, Mihai Hustiu, meteorolog in cadrul Admnistratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
 
 
Vremea se incalzeste usor, incepand de joi, iar temperaturile se apropie de cele normale pentru aceasta perioada.
 
"De joi se prevede o incalzire usoara, iar temperaturile se vor apropia de normalul perioadei si vor fi cuprinse, in general, intre 16 si 24 de grade, iar noaptea intre 2 si 10 grade”, a mai explicat meteorologul.
Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune