Când se va sfârși pandemia de coronavirus?! OMS face anunțul mult așteptat: "Până la sfârşitul anului..."

OMS a făcut primele declarații despre momentul în care pandemia de coronavirus va lua sfârșit.

Când se va sfârși pandemia de coronavirus?! OMS face anunțul mult așteptat:
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Organizația Mondială a Sănătății(OMS) a făcut primele declarații despre momentul în care pandemia de coronavirus va lua sfârșit. Este puțin probabil ca pandemia de COVID-19 să se încheie anul acesta.

„Cred că va fi foarte prematur şi nerealist să credem că vom termina cu acest virus până la sfârşitul anului.

Ceea ce putem termina, dacă suntem deştepţi, sunt spitalizările şi decesele şi tragedia asociate acestei pandemii”, a declarat Michael Ryan, directorul Programului pentru urgenţe sanitare al OMS, în cadrul unei conferinţe de presă.

Michael Ryan, directorul Programului pentru urgenţe sanitare al OMS, a mai adăugat faptul că dacă vaccinurile vor începe să aibă un impact mai semnificativ, atunci ne vom îndrepta rapid spre controlul acestei pandemii de coronavirus. 

Citeste si: Directorul european al Organizației Mondiale a Sănătății, dezvăluiri despre sfârșitul pandemiei: ”Cel mai rău scenariu s-a încheiat”

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

„Dacă vaccinurile încep să aibă impact nu numai asupra deceselor şi spitalizărilor, ci vor avea un impact semnificativ asupra dinamicii transmisiei şi riscului transmisiei, atunci cred că ne vom îndrepta rapid spre controlul acestei pandemii”

, a afirmat oficialul OMS.

Vaccinarea în România

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 02 martie a.c.,ora 17.00, este următoarea:

Când se va sfârși pandemia de coronavirus?! OMS face anunțul mult așteptat: "Până la sfârşitul anului..."
Când se va sfârși pandemia de coronavirus?! OMS face anunțul mult așteptat: "Până la sfârşitul anului..."[Sursa foto: pexels]

În total, în ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 38.158

de persoane. Până la momentul actual, de la începutul campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, au fost vaccinate 983.997 de persoane.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, anunț important: ”Trebuie să ne pregătim pentru alte mutații problematice ale virusului”

În ultimele 24 de ore, 27.751 și-au administrat prima doză de vaccin Pfizer, iar alte 942 cea de-a doua doză, în total 28.693. Cu

prima doză s-au vaccinat cu serul de la AstraZeneca 9.465 de persoane, potrivit comunicatului oficial transmis de platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

De asemenea, au existat 129 de reacții adeverse în urma vaccinului, 4 de tip local și alte 125 de tip general.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Medicamentul ”minune” pentru COVID-19 de la clinica lui Gigi Becali, făcut praf de specialiști! ”E doar placebo”! Latifundiarul susține că tratamentul este ”prea ieftin” și de...

Oamenii de știiță din Wuhan, mușcați de lilieci infectați cu Covid-19 în timpul cercetărilor

Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară cocktailurile | GALERIE FOTO Fanii au taxat-o: „Ce poți face pentru bani... uimitor"

Adrian Despot a dezvăluit cum se înțelege cu Tudor Chirilă! „Cred că între noi este un respect colegial” Iată ce a spus artistul despre colegul lui de breaslă

Un tânăr român a rămas paralizat după ce a fost bătut de 16 oameni în Spania

„Din folclorul ăsta autentic nu pot plăti ratele.” Nicoleta Voicu vrea să iasă la grevă! Vedeta este revoltată din cauza taxelor și cheltuielilor

Un nou scandal este pe cale să izbucnească între Andreea Bălan și George Burcea! Procesul o poate lăsa pe vedetă fără sute de mii de euro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies