Când și-a dat seama Cornel Galeș că va muri! ”Avea el superstițiile lui și s-au împlinit! A avut dreptate, i s-a arătat”

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș cu Ileana Ciuculete, a vorbit în exclusivitate cu WOWbiz.ro despre tragedia din Spania, cea în care finul ei a murit într-un accident de circulație.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mai mult decât atât, Doina Belu ne-a povestit când și-a dat seama Cornel Galeș că nu mai are mult de trăit, semnele primite fiind, pentru el, clare.

Citeste si: Cornel Galeș are mormântul pregătit. Trupul lui se va odihni lângă cel al Ilenei Ciuculete

Citeste si: Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Citeste si: Tocmai s-a făcut anunțul! Zeci de mii de oameni vor fi dați afară - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Primele declarații ale nașei lui Cornel Galeș: ”Ne-au dat și număr de cadavru” EXCLUSIV

”Avea el superstițiile lui și s-au împlinit! A avut dreptate, i s-a arătat exact așa cum a spus”, ne-a spus, în exclusivitate,  Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș. Mai exact, povestește Doina Belu, Cornel Galeș se străduia, de aproape doi ani, să pună la punct mormântul Ilenei Ciuculete. ”A tot încercat să pună brază, dar nu se prindeau deloc. Atunci mi-a zis, după ce s-a mai uscat un brad că, la mormânt, unde are și el loc, nu se prind pomii pentru că îl așteaptă pe el. Știa că se va duce, știa că ăsta este un semn. Mi-a zis că după ce va fi el în locul acela, se vor prinde și brazii, că pe el îl așteaptă”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu.

Plângând, nașa de cununie a lui Cornel Galeș, ne-a mărturisit că, acum, singurul lucru pe care îl mai aștepată este să îi facă o înmormântare creștinească. ”Dacă va fi adus în țară, și eu doar pentru asta mă mai rog la Dumnezeu, pentru că este foarte complicat și eu nu am posibilitatea să o fac singură, așa că depind de doamna Viviana, doar ea poate să îl aducă, îi vom face o înmormântare creștinească lângă Zânica. Adică, eu o să mă ocup să vorbesc cu duhovnicul lui, cu cei de la cimitir, o să îl ducem la Biserica unde a fost depusă și fina. Apoi, o să vorbesc cu cei apropiați, să pregătim toate lucrurile care trebuie, pomana, tot, doar să fie adus. Îl vom pune lângă Ileana, el acolo și-ar fi dorit să fie înmormântat, mai ales că a simțit că îl cheamă lângă ea”, ne-a mai spus Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a cântăreței Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

 

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatică pentru toți apropiații lui Cornel Galeș. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. Cornel Galeș avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte înainte de tragedie și a murit într-un accident de circulație. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus aseară Viviana, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Schimbare de situație! Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Modificare bombă la pensii! Decizia care îi privește direct pe opt milioane de români

Veste trăznet: Jador se însoară: „Ea este iubirea vieții mele. O s-o iubesc toată viața mea”. Cine este tânăra care i-a sucit mințile artistului / FOTO

Doliu național în Argentina după moartea lui Maradona! Anunțul dureros al președintelui: „Sunt devastat!”

Diego Maradona a lăsat în urmă 10 copii, dintre care doar opt recunoscuți! Au șapte mame diferite, însă fotbalistul a avut o singură mare iubire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies