Cand si-a dat seama Ileana Ciuculete ca va muri? Cornel Gales a spus ce nu s-a mai spus pana acum: "Statea si se uita la televizor, iar apoi a simtit..."

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereMoartea fulgeratoarea a Ilenei Ciuculete a ridicat numeroase semne de intrebare cu privire la moartea si boala regretatei artiste.
Desi initial sotul artistei a marturisit ca nu se astepta ca "Zana" lui sa piara, in bratele mortii, adevarul este cu totul altul.

Atat Cornel Gales cat si Ileana Ciuculete au inceput sa se ingrijoreze de starea ei de sanatate inca din data de 22 februarie.

Potrivit jurnalistei Cristina Herea, cea care a stat de vorba si cu Cornel Gales, artista a luat decizia de a se interna, dupa ce in seara de 22 februarie, in timp ce se uita la TV, ea a descoperit o umflatura suspecta, dar nedureroasa, in partea stanga. Aceasta umflatura aparea si disparea, iar in cele din urma au mers la medic.
La spital, medicii i-au spus ca sufera de o forma de hepatita C nestudiata prea mult, iar in cazul unui transplant, sansele de supravietuire ar fi fost de 20%.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate