WOW

Cand trece Adelina pe strada, se opreste circulatia! Decoltata, cu abdomenul la vedere si pantalonii mulati pe fund, la soare te poti uita, dar la ea ba!

Adelina Pestritu a intampinat asa cum se cuvine schimbarea de vreme, iar soarele toropitor a convins-o deja sa mai renunte la haine. Astfel ca vedeta s-a imbracat atat cat sa se acopere, insa maioul si pantalonii de trening i s-au mulat atat de bine pe trup, incat a atras toate privirile, inainte de a se urca in masina.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Intr-o zi in care nu a avut filmari, Adelina Pestritu s-a echipat corespunzator si, impreuna cu patrupedul ei, Moncher, s-a dus la sala de fitness, pentru antrenamentele uzuale. Adelina a iesit de la sala camuflata, dar cu sanii la vedereCamuflata cu o caciula si cu ochelari de soare, probabil ca vedeta Kanal D nu a fost recunoscuta, insa a atras, cu siguranta, toate privirile. Nu de alta, dar costumatia aleasa, respectiv un maioul decoltat, scurt si mulat, care lasa la vedere atat sanii, cat si abdomenul, si pantalonii stramti din bumbac i-au evidentiat perfect trupul apetisant, spre bucuria participantilor la trafic. Vedeta s-a aplecat provocator cand si-a pus geanta in portbagajUnde mai pui ca Adelina s-a si aplecat provocator, in momentul in care si-a pus geanta in portbagaj, privelistea fiind una cu adevarat incitanta. Total indiferenta la faptul ca se afla in centrul atentiei, Adelina si-a vazut mai departe de drumuri, prin oras, iar dupa ce a plecat de la sala s-a indreptat catre un salon de infrumusetare, pentru a-si continua procedurile de intretinere corporala.Dupa sala, Adelina s-a dus la un salon de infrumusetare

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune