Când va fi evacuată Anda Adam. WOWbiz.ro a obținut detalii exclusive din scandalul momentului: "A început cu tot felul de mizerii"| EXCLUSIV

Anda Adam se pare că este nevoită să părăsească casa în care locuia în județul Ilfov, după ce i-a fost intentat un proces în instanță. Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu avocatul Adrian Cuculis, cel care îi reprezintă pe reclamanții vedetei și au aflat detalii inedite.

Autor: Ionela Pruna

In articol:

Cântăreața Anda Adam este nevoită să evacueze imobilul în care locuiește în orașul Bragadiru, județul Ilfov. Judecătoria Cornetu a decis, prin decizie executorie, evacuarea artistei din imobilul respectiv.

Adrian Cuculis, avocatul femeii care a reclamat-o pe cântăreață a explicat că s-a obținut în instanță hotărârea executorie de evacuare a vedetei.

Jurnaliștii WOWbiz au discutat cu avocatul Adrian Cuculis și au aflat mai multe detalii cu privire la evacuarea vedetei și mai ales când ar trebui ca aceasta să părăsească imobilul din Bragadiru.

Detalii exclusive despre evacuarea Andrei Adam

Când va fi evacuată Anda Adam. WOWbiz.ro a obținut detalii exclusive din scandalul momentului | EXCLUSIV

Anda Adam

[Sursa foto: Facebook]

Avocatul Adrian Cuculis a discutat cu jurnaliștii WOWbiz despre cazul evacuării artistei Anda Adam. Acesta îi reprezintă în instanță pe reclamanții vedetei. Avocatul a explicat cum s-au petrecut lucrurile și a anunțat că instanța a decis evacuarea artistei, în prezent fiind așteptată hotărârea scrisă.

„Ei au făcut un antecontract de vânzare – cumpărare. La momentul la care s-a dus să semneze contractul definitiv a zis că sunt prea mulți bani(...)

A început cu tot felul de mizerii de genul acesta, asta după ce semnase toate actele și era de acord. Spunea că ea a făcut investiții în imobil și că nu mai e de acord.

Citeste si: Cum le cheamă în realitate pe vedetele din România? Pe scenă au un nume, iar in buletin altul!

Adică, nu poți să nu mai fi de acord, după ce ți-ai dat acordul că vii și cumperi.

Omul atunci a zis bine, dă-mi imobilul înapoi. Ea a zis că vrea să dea mai puțin, în fine.

Am deschis procedura de evacuare în ianuarie, s-a tot tergiversat,  a venit cu tot felul de explicații puerile și în cele din urmă, astăzi, am reușit să obținem o hotărâre judecătorească de evacuare”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Prima reacție a mamei Geta, după ce Culiță Sterp a absentat o perioadă de pe rețelele de socializare. Ce a putut să îi spună acestuia: „Pe atât de bun și de milos”- kanald.ro

Citeste si: Anunțul NATO care îl va înfuria pe Putin. Liderul Alianței, reacție fără perdea. Este așteptată reacția Kremlinului- stirileprotv.ro

În cât timp ar urma să fie evacuată Anda Adam

Când va fi evacuată Anda Adam. WOWbiz.ro a obținut detalii exclusive din scandalul momentului | EXCLUSIV

Avocatul Adrian Cuculis

[Sursa foto: Facebook]

Avocatul Adrian Cuculis a explicat și în cât timp ar urma să fie evacuată Anda Adam din imobilul din Bragadiru.

„Probabil, săptămâna viitoare vom obține hotărârea scrisă și mergem cu ea la executor. Pentru că este executor”, a mai adăugat avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Și-a înșelat sau nu Victor Slav partenerele, în trecut? Ce spune vedeta despre infidelitatea în relații: „Da, am înșelat”

În cursul zilei de marți, instanța a decis evacuarea cântăreței din imobilul din orașul Bragadiru și obligă pârâtul la plata, către reclamant, a sumei de 5.200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru și onorariu avocațial.

„Admite în parte cererea formulată de reclamantul Teodorescu Nicoleta în contradictoriu cu pârâtul Adam Anda Angelica, având ca obiect evacuare. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în orașul Bragadiru(...) județul Ilfov. Admite în parte capătul de cerere privind cheltuielile de judecată și obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 5200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru și onorariu avocațial.

Respinge în rest cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Executorie conform art. 1042 alin. 5 Cod procedură civilă. Cu drept de a formula calea de atac a apelului în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Cornetu. Pronunţată azi, 17.05.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei", se arată pe portaljust.ro, în ceea ce privește decizia instanței în procesul în care a fost implicată Anda Adam.

Citeste si: „Eu nu aș avea voie să mă recăsătoresc?” Îndrăgita artistă, pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă! Cine este, de fapt, iubitul Savetei Bogdan- kfetele.ro

Citeste si: EXCLUSIV: Cel de-al doilea tânăr implicat în accidentul cu ATV-ul în Prahova a pierdut lupta pentru viață la 10 zile după ce a murit prietenul lui/”Cu două zile înainte se mișca, a strâns mâna mamei lui și se dezumflase la față”- stirilekanald.ro

Citeste si: Momente sfâșietoare pentru Alina Sorescu. Alexandru Ciucu le-a luat pe fetițele sale pentru prima dată la el. Micuțele își iau rămas bun de la mama lor, cu ochii în lacrimi- radioimpuls.ro

Când va fi evacuată Anda Adam. WOWbiz.ro a obținut detalii exclusive din scandalul momentului | EXCLUSIV

Decizia instanței

[Sursa foto: captură PortalJust.ro]

Anda Adam, drept la replică

Când va fi evacuată Anda Adam. WOWbiz.ro a obținut detalii exclusive din scandalul momentului | EXCLUSIV

Anda Adam

[Sursa foto: Facebook]

Artista a oferit un punct de vedere cu privire la acest subiect. Prin intermediul avocaților, Anda Adam a oferit un drept la replică.

"Știrea apărută astăzi în presă privind o pretinsă „evacuare” a mea dintr-un imobil este falsă, ”fake news”, dat fiind că nu mai locuiesc în acel imobil din luna decembrie a anului trecut, după ce proprietarii m-au indus în eroare că mi-l vor vinde timp de mai multe luni de zile și apoi s-au răzgândit. Drept urmare va exista un alt litigiu, de data asta real, prin care le voi solicita recuperarea prejudiciilor pentru toate îmbunătățirile pe care le-am adus imobilului și pentru toate daunele pe care mi le-au produs.

Această știre inventată a fost folosită de proprietarii imobilului și de avocații lor pentru a-și face publicitate, profitând de numele și de notorietatea mea, și pentru a mă denigra, sens în care voi recurge la tragerea la răspundere a acestora.

În luna decembrie 2021 soțul reclamantei a tăiat alimentarea cu electricitate și gaze, a intrat prin efracție și a distrus bunuri din casă, fapte pentru care a fost depusă și o plângere penală și care m-au determinat să părăsesc imobilul.

După ce am părăsit imobilul, am încercat să predau cheile proprietarilor, însă aceștia au refuzat să le primească, sub diverse motive, iar acum devine mai clar de ce au refuzat, pentru a promova astfel de știri false, cum e aceasta privind pretinsa „evacuare”.", se arată în comunicatul transmis de avocații cântăreței.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câți bani trebuie să scoți din buzunar ca să-ți cânte Mirabela Dauer la nuntă! Suma e surprinzător de mică!

Anda Adam, la un pas să fie evacuată din casă! S-a lăsat cu scandal mare. Avocatul: “Ca la ușa cortului”

Jeni Nicolau nu a putut să treacă nici acum peste moartea lui Petrică Mâțu Stoian! Ce face când i se face dor de artist? "Nu l-am șters din telefon" | EXCLUSIV

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, anunț neașteptat în mediul online! Iată cum și-a surprins fanii celebra actriță Simge Selçuk! Ce decizie radicală a luat de curând!

EXCLUSIV: Cel de-al doilea tânăr implicat în accidentul cu ATV-ul în Prahova a pierdut lupta pentru viață la 10 zile după ce a murit prietenul lui/”Cu două zile înainte se...

„A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut în ascuns și lucrurile astea nu merg așa.” Oana Matache și Radu Siffredi, la un pas de despărțire?

Shakira, surprinsă pe străzile din New York alături de un bărbat misterios. Cântăreața își reface viața după despărțirea dureroasa de Gerard Pique?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies