Când va fi externat Mihai Constantinescu

Toată lumea se întreabă cum se mai simte Mihai Constantinescu și când va fi externat

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Mihai Constantinescu se află internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, iar veștile despre starea sa de sănătate sunt îmbucurătoare.

După luni bune petrecute în spital, Mihai Constantinescu se simte mai bine. Soția artistului, Simona Secrier, este nedezlipită de patul lui de spital, iar acum este din ce în ce mai optimistă.

Când va fi externat Mihai Constantinescu

Dacă înainte se vorbea că doar un miracol îl mai poate salva pe Mihai Constantinescu, acum toată lumea este mult mai optimistă. Îndrăgitul cântăreț face progrese remarcabile și nu este exclus ca la un moment dat să fie externat.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Potrivit jurnaliștilor de la cancan.ro, Mihai Constantinescu se simte mai bine și ar putea fi externat.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Cum comunică Mihai Constantinescu cu soția lui! Gestul incredibil pe care îl face artistul atunci când vrea ceva. Avem declarații EXCLUSIVE

Citeste si: Ultimă oră! Starea lui Mihai Constantinescu s-a schimbat! ”A băut apă din cană singur! E o minune”

Citeste si: Mihai Constantinescu și-a revenit, după patru luni de comă! Cum se simte artistul acum

”Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare”, ne-a spus, zilele trecute, în exclusivitate, Simona, soția lui Mihai Constantinescu. Mai mult decât atât, soția lui Mihai Contantinescu ne-a destăinuit că a avut un moment de fericire în momentul în care marele artist a făcut un gest. ”Nu vorbește, încă, dar sperăm că se va întâmpla asta cât de curând. Dar înțelege tot, reacționează la stimuli! Mă strânge de mâna când vorbesc cu el, când vrea ceva, este un lucru care ne încurajează, care ne face să fim optimiști”, ne-a mai declarat Simona Secrier, soția lui Mihai Contantinescu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate