Când va fi înmormântat designerul Răzvan Ciobanu! Unde va fi depus trupul lui

Vestea că designerul Răzvan Ciobanu a murit a cutremurat întreaga țară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Vestea că designerul Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident de mașină a întristat sute de oameni! El se îndrepta spre Constanța. Vedeta se afla în drum spre destinație, în zona Săcele, acolo unde și-a găsit sfârșitul.

Laura Vicol, o prietenă apropiată a creatorului de modă Răzvan Ciobanu, a mărturisit pentru un post de televiziune faptul că trupul neînsuflețit al lui va fi depus la o capelă din București. De asemenea, înmormântarea va avea loc în maxim trei zile.

Citeste si: Sfâșietor! Cine îl așteaptă pe Răzvan Ciobanu acasă: „Au rămas singuri”

Citeste si: Poliția exclude varianta sinuciderii în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

Citeste si: Filmul complet al accidentului care l-a ucis pe Razvan Ciobanu! Ce s-a intamplat, de fapt, cu creatorul de moda

„Răzvan a fost, este familia mea. Sunt niște clipe cumplite. Sunt în stare de șoc. În cursul zilei de mâine va fi adus la București. Trupul lui Răzvan Ciobanu va fi depus într-o capelă în București. A hotărât să vină la mare în ultimul moment, nu am știut că vine la mare. Nu știu ce s-a întâmplat, de ce l-a tras ața într-un loc unde nu trebuia să fie. A luat o hotărâre intempestivă, așa cum le lua de obicei și și-a găsit sfârșitul. Mâine vom comunica locul unde va fi depus trupul lui pentru ca cei care vor să-i aducă un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va fi în maxim trei zile”, a declarat Laura Vicol.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate