Când va începe școala! Răsturnare de situație în ceea ce privește noul an școlar 2019-2020

Ministrul Educației, Daniel Breaz, a anunțat decizia ca școlile să înceapă anul acesta pe 9 septembrie.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Un fost ministru al educației, Liviu Pop, vine cu o propunere-șoc. El ar dori ca școala să înceapă în a treia zi de luni din septembrie.

"Săptămâna viitoare vreau să depun o propunere legislativă de completare a Legii Educației Naționale prin care să se fixeze începutul anului școlar în a treia zi de luni din septembrie. Sunteți de acord?", a scris Liviu Pop, pe Facebook.

Cursurile pentru anul școlar 2019-2020 vor începe de pe 9 septembrie. Aceasta a fost decizia luată joi de ministrul interimar al Educației, Daniel Breaz.

"În urma solicitării prim-ministrului Viorica Dăncilă, adresată ministrului Educaţiei Naţionale, de a stabili data începerii noului an şcolar prin consultarea tuturor părţilor implicate, ministrul interimar al Educaţiei, Valer-Daniel Breaz, a decis ca prima zi de cursuri din anul şcolar 2019 - 2020 să fie luni, 9 septembrie. Decizia a fost luată ca urmare a discuţiilor purtate între reprezentanţii Ministerului Educaţiei Naţionale şi partenerii săi de dialog social", se arată într-un comunicat al Ministerului Educației.

Semestrul I începe pe 9 septembrie și se încheie pe 20 decembrie. Semestrul al II-lea începe pe 13 ianuarie 2020 și se încheie pe 12 iunie. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate