Când va naște vloggerița Irina Deaconescu? Iubita lui Cristian Manea a dat vestea cea mare

Irina Deaconescu a declarat în ultimul ei vlog postat când va naște. Frumoasă vloggeriță va fi mamă pentru prima dată, iar vestea aceasta a bucurat tot internetul!

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Când va naște vloggerița Irina Deaconescu? Iubita lui Cristian Manea a dat vestea cea mare


In articol:

Irina Deaconescu și Cristian Manea au declarat că vor fi părinți pentru prima dată. Tânăra a mai spus că a vrut să ascundă până la final sarcina, pentru că își dorea să împărtășească această bucurie doar cu apropiații. Însă, se pare că Irina nu a putut ține secretul până la final și le-a dat vestea cea mare urmăritorilor ei.

Irina Deaconescu, detalii despre data când va naște

Deși la început tânără a declarat că a fost speriată, reacția iubitul ei i-a schimbat starea radical. Cei doi îndrăgostiți așteaptă primul lor copil, iar în ultimul vlog postat de Irina, ea vorbește deschis despre sarcină și despre ce zodie va fi copilul.

Citeste si: Simona Gherghe, decizie de ultima oră după ce și-a făcut testul pentru Covid-19! “Este decizia noastră...”

Citeste si: Noi detalii în cazul divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu! Motivul despărțirii ar fi fost altul

Citeste si: Motivul pentru care Carmen Brumă se dă cu ruj atunci când iese la alergat! „Nu e un gest de cochetărie feminină...”

Se pare că Irina a fost întrebată de o fană care va fi zodia copilului. Răspunsul tinerei mămici a venit imediat și în plus, a mai adăugat și când va veni pe lume acesta.

Când va naște vloggerița Irina Deaconescu? Iubita lui Cristian Manea a dat vestea cea mare

"După calculele doctorilor, bebelușul se va naște cumva de la jumătatea lunii octombrie până la sfârșit. Deci... va fi balanță sau scorpion. În zodia scorpion cunosc persoane, dar în zodia balanță chiar nu știu.", a fost răspunsul dat de Irina Deaconescu.

În schimb, vloggerița nu a dat niciun detaliu despre sexul copilului și nici despre numele la care s-a gândit. Irina a mai spus că pregătește ceva cu totul special, probabil un alt vlog în care o să abordeze și subiectele legate de nume sau sex. Urmăritorii vedetei așteaptă venirea pe lume a copilului cu sufletul la gură!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate