Când va pleca Sorina în America! Primele declarații ale avocatei familiei Săcărin

Când va pleca Sorina în America! Primele declarații ale avocatei familiei Săcărin

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Micuța Sorina trebuie să plece în SUA.

Curtea de Apel Craiova a dat decizia definitivă în cazul adopției fetiței în vârstă de opt ani. Sorina va merge la părinții adoptivi din America după ce pașaportul ei va fi eliberat, în acest moment fiind reținut pe motive necunoscute.

Când va pleca Sorina în America! Primele declarații ale avocatei familiei Săcărin

„Sorina va putea pleca împreună cu părinții ei în Statele Unite, în momentul când i se va elibera pașaportul. Din câte știm noi, pașaportul este reținut. Noi nu știm în ce bază. Așteptăm să ni se elibereze. Din punctul nostru de vedere, este reținut ilegal, pentru că se reține dreptul de liberă circulație a acestei minore”, a declarat, la România TV, avocata familiei Săcărin, Clara Istrate.

Citeste si: Noi imagini cu Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin din America! Cazul ei a revoltat o țară întreagă

Citeste si: Cazul Sorina! Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa cu faţa curată, deşi e anchetată disciplinar: „Secția pentru Procurori a CSM o va albi”

Citeste si: Sorina, fetița adoptată de familia din America: „Mami mi-a zis să nu vorbesc cu voi niciodată pentru că altfel...”

 

Magistrații de la Curtea de Apel Craiova au respins cererea de revizuire a adopției internaționale a Sorinei, astfel că fetița trebuie să părăsească România și să plece în America, acolo unde se află familia sa adoptivă.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate