Cand vine zapada in Bucuresti! Uite ce vreme ne asteapta de Craciun

Luni, cerul va fi temporar noros şi local, la munte va ninge, iar în regiunile nordice vor fi precipitaţii mixte ce pot favoriza izolat producerea poleiului, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie. În Bucureşti, vremea se încălzeşte.

Distribuie pe:

Autor: Liviu Chirita

fara descriereLuni, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări trecătoare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -1...1 grad, informeaza DcNews.

Din cand in cand in Capitala, norii mai lasa loc si soarelui, iar vantul nu se domoleste, mai are intensificări trecătoare. Peste zi termometrele strang în jur de 6 grade, dar in mod real se vor resimti ceva mai putine grade, data fiind actiunea vantului.

Marţi se incalzeste foarte mult si in capitala pe parcursul zilei de marti, cand desi soarele este umbrit de nori termometrele strang cam 11...13 grade, cu mult peste ce ar fi normal la acesta data. Vantul in schimb ramane destul de agitat, asa ca nu ne putem bucura din plin de valorile generoase pe care le vor arta termometrele.

Vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadă miercuri si in Bucuresti, astfel încât temperatura maximă va fi de 14...15 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul se mai agita in prima parte a zilei, apoi se domoleste treptat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate