Canibalism in scara blocului! Croitoreasa Alinei Petre, muscata pana la sange de un dependent de droguri!

Croitoreasa Alinei Petre şi soţul ei au trăit spaima vieţii lor. Un bărbat s-a năpustit asupra lor în scara blocului. După ce şi-a înfipt dinţii în mâinile celor doi soti, tânărul i-ar fi ameninţat cu un bisturiu.

Autor: A. I.

"Croitoreasa mea a fost agresată de un toxicoman în scara blocului impreuna cu sotul ei, au suferit niste rani foarte adanci, niste muscaturi. Din păcate agresorul este liber, de aici vine revolta mea", a spus Alina Petre la TV.

"M-am trezit cu un pumn un nas. M-am trezit cu mână în gură lui, mă muşca de mână! Nimic nu mă interesează mai mult decât să aflu dacă acest individ este bolnav de hiv, sida, hepatită, dat fiind faptul că el se injecta", a spus croitoreasa Alinei Petre, Maricica.

"Noi am coborât, mai multe persoane primind apel de la administrator în momentul în care am ajuns aici a coborat acel invdivid. Am văzut cu toţii în mana lui un bisturiu de spital. Fiind femeia am zis că nu dă în mine, am încercat să fiu drăguţă cu el. Tulbure, era agitat, era nervos. M-am trezit cu un pumn în nas, deşi am fractură nazală, cu un pumn în nas plină de sânge, eram şi ameţită din senin. Am ţipat, soţul meu era prin apropiere. După care l-a preluat pe soţul meu!", a povestit Maricica.

"M-a prins aşa, de mâna stângă şi nu mai îmi dădea drumul. M-a apucat, m-a prins de mâna cealată cu gura, m-a împins şi am căzut pe scări până jos", a spus soţul Doru.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Horoscop 21 Iunie 2021: Dacă eşti destul de dispus să ierţi, șterge cu buretele fleacurile din trecut

Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie să știe

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui Arsenie Boca

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies