"Cannabis Cafe" in Manchester! - VEZI aici despre ce este vorba

Colin Davies, cunsocut pentru ca i-a oferit Reginei Marii Britanii un buchet de flori ce continea si cannabis, a luat decizia de a-si deschide luna viitoare o cafenea "New Way Cafe".

novalue

Dupa incidentul cu Regina, Colin intra intr-un alt conflict cu autoritatile, dupa ce a anuntat ca, in luna ianuarie vrea deschida un "club social de cannabis", pe strada Tariff Street, din Manchester.

El a declarat ca nu se va face trafic de cannabis pe proprietate, membrii clubului fiind invitati sa-si aduca propriile lor droguri, potrivit celor de la Manchester Evening News.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Proprietarul le-a declarat acestora ca: "Vom serviceai şi cafea iar fumătorii vor fi bineveniti. Noi doar oferim un punct de întâlnire pentru oameni. Aici nu va exista nici o vanzare de cannabis pana cand guvernul spune ca este legal sa faci asta. Manchester este plin de el oricum... Este peste tot. Nu vom vinde nici alcool. Oamenii pot veni, sa bea o cafea, sa joace sah, sa vorbeasca si sa fumeze.", a spus patronul. Cei care vor sa devina membrii ai clubului vor plati 35 de lire.

Autor: Lia Incicas

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies