Vedete

Cantareata BIA are contracte la 13 ani! Este nepoata lui Florin Salam FOTO

BIA, pe numele real Bianca Stoian, este una dintre cele mai tinere artiste din Romania.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Bianca Stoian, nepoata lui Florin Salam, are toate atuurile pentru a ajunge un artist celebru. Desi are doar 13 ani si, practic, este inca un copil, producatorii muzicali se bat pe ea! (Cum se imbraca BIA) 

Micutei artiste i s-a propus sa se lanseze in strainatate si multi spun ca vocea sa are un timbru unic. De curand, un producator muzical de peste hotare i-a propus tinerei sa o promoveze in strainatate si sa inceapa sa isi construiasca o cariera.

Cu cine colaboreaza BIA

In urma cu doi ani, BIA a batut palma cu casa de discuri Cat Music si a stabilit cu acestia un parteneriat. Tanara are deja doua piese pe Youtube, videoclipuri cu mii de vizualizari, iar in toamna acestui an va lansa o noua melodie. BIA a trecut prin studiourile de inregistrari ale lui What’s UP, Speak si cele ale lui Smiley de la HaHaHa Production, unde a colaborat cu Serban Cazan.

 

Nascuta in 2004 in Italia, langa Roma, Bianca studiaza muzica de la o varsta frageda. Dar nu orice fel de muzica, ci doar pop, adolescenta interpretand piese moderne, antrenante, in limba romana si in engleza.

 

 

 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate