Cantareata care a cucerit Discul de Aur in doar 20 de zile revine in Romania! Dulce Pontes, regina muzicii portugheze, va sustine un super concert la Bucuresti!

Dupa ce a concertat pe cele mai mari scene ale lumii, cucerind publicul la Royal Albert Hall din Londra, Arena din Verona, Auditoriumul din Roma, Palatul Mazda din Milano, Palatul Congresului din Paris si la International Forum Hall din Tokio, celebra Dulce Pontes revine in Romania! Regina muzicii contemporane fado va concerta pe 9 februarie, la Sala Palatului, intr-un spectacol unic!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereDulce Pontes si-a legat numele de colaborari cu artisti de prestigiu precum José Carreras, Cesária Évora sau Andrea Bocelli, insa cea mai spectaculoasa colaborare din cariera sa este cea cu legendarul compozitor italian Ennio Morricone. In 2003, albumul „Focus", rodul colaborarii lor, a inregistrat vanzari ce i-au adus solistei discul de aur in doar 20 de zile! Primul sau album, “Lusitana” a fost lansat in 1993, iar in anul urmator a ajuns pe piata albumul “Làgrimas”, material ce a consfintit consacrarea solistei la nivel mondial. Pe albumul “Làgrimas” se afla si emblematica piesa “A Cancao do Mar,” care se regaseste pe coloana sonora a productiei hollywoodiene “Primal Fear”, cu Richard Gere in distributie.

Artista este pentru a doua oara in tara noastra si, in urma succesului inregistrat la primul concert, a decis ca sa mai cante o data pentru romani!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate