Cantareata cu cel mai lung par din Romania si-a facut bradul imbracata in costum popular! Maria Olteanu a participat apoi si la taierea porcului

In pragul Sarbatorilor, Maria Olteanu, cantareata cunoscuta in lumea muzicala drept artista cu cel mai lung par din Romania, s-a ocupat si de treburile gospodaresti.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereIn pragul Sarbatorilor, Maria Olteanu, cantareata cunoscuta in lumea muzicala drept artista cu cel mai lung par din Romania, s-a ocupat si de treburile gospodaresti.

Interpreta de muzica populara tine foarte mult la traditia sarbatorilor si niciodata nu-i lipseste bradul din casa, si preparatele specifice din bucatarie.(intra sa vezi cum arata fiica unuia dintre cei mai indragiti cantareti de muzica populara, Furdui Iancu)

fara descriereArtista a fost la cumparaturi, a gatit toate cele necesare, si a impodobit si bradul. Si nu oricum, ci ascultand colinde, in timp ce mai punea cate un globulet pe crengile verzi. Maria a imbracat totodata si costumul popular, de care nu se desparte prea usor. Apoi, a participat si la taierea porcului, chiar daca nu consuma niciodata carne.

La final, ea i-a facut si o scrisoare lui Mos Craciun, in care si-a exprimat cea mai mare dorinta a sa: sa fie sanatoasa si sa poata canta la fel de bine ca si pana acum!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate