Cantareata Sophia s-a facut designer! A  lansat o colecţie de pulovere geometrice, tricotate manual, pe care le-a exportat deja cu mare succes in Franta, Finlanda si Japonia!

Apreciata mereu pentru stilul sau nonconformist si aparitiile publice iesite din tipare, Sophia duce mai departe pasiunea ei pentru frumos si isi lanseaza un brand vestimentar, "Sophia33".

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereCantareata a prezentat deja prima colectie, surpriza, la nivel international prin farfetch.com, si include pulovere din lana organica, tricotate manual, ce contin motive traditionale romanesti.

fara descrierefara descrierefara descriere“Tinutele vestimentare pe care le-am realizat au surprins pe toata lumea, pentru ca am ales imbinari si culori surprinzatoare, pulovere in diverse forme, de cerc, patrat, cu maneci supradimensionate, chiar si frac, trenci sau hanorac. Modelele au fost realizate manual, s-a lucrat timp de trei saptamani la un produs, iar  lana aleasa a fost adusa tocmai din Ardeal! Toate sunt creatii autentice romenesti, ale unor mestesugari cu traditie si, spre marea mea bucurie, am primit deja comenzi, pe site-ul meu www.sophia33.com, din Franţa, Finlanda, Suedia, dar si din Japonia ”, ne-a declarat Sophia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate