Cântăreața Xonia a explicat totul! Cum a ajuns la o înfățișare de nerecunoscut: „Este ceva ce s-a întâmplat încetul cu încetul!”

Cântăreața Xonia era considerată una dintre cele mai frumoase artiste, însă în ultimul timp, artista a ajuns să fie de nerecunoscut. Inițial s-a vehiculat că ar fi exagerat cu operațiile estetice, însă Xonia a explicat cum a suferit această transformare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cântăreața Xonia a fost invitată în cadrul unei emisiuni tv unde a explicat de ce a căpătat această înfățișare.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, declarații despre relația cu Livian: "Cum tatăl lui nu mă place..."

Citeste si: Cătălin Botezatu, noi detalii despre problemele grave de sănătate

Citeste si: Rafaela de la Puterea dragostei, luată la bătaie în club! Primele declarații despre incidentul dintr-un local de fițe din Herăstrău

Cântăreața Xonia a explicat totul! Cum a ajuns la o înfățișare de nerecunoscut: „Este o problemă medicală!”

Mass media a vehiculat că ar fi vorba de mai multe operații estetice care ar fi trnasformat-o pe Xonia în totalitate, însă artista a explicat că nu este vprba de așa ceva.

fara descriere

Xonia a explicat că este vorba despre o afecțiune medicală despre care nu știe prea multe detalii.

„Este o problemă medicală, am făcut niște analize și urmează să aflu și eu ce s-a întâmplat. Nu m-am trezit cu fața umflată peste noapte, este ceva ce s-a întâmplat încetul cu încetul. Încă nu am aflat ce s-a întâmplat pentru că am facut mai multe tipuri de analize, unele au fost trimise și în afară.”, a explicat Xonia în cadrul emisiunii.

Xonia se simte foarte bine în pielea ei și spune că nu o interesează părerea celor din jur. Ea are mare grijă la alimentație și acest lucru se observă cu ochiul liber în silueta ei de invidiat.

fara descriere

„Dacă m-aș fi îngrășat care era problema? În cazul meu nu este nimic grav, sper. Pot să îmi văd de viața mea și nu ascult de gurile rele. Oamenii arată că nu au cei șapte ani de acasă și nu știu să se comporte. Sunt foarte pozitivă și mă simt foarte bine.”, a mai spus Xonia.

Xonia a mai declarat că se iubeșete foarte mult și este atât de mulțumită de aspectul ei încât nu ar recurge la operații estetice care să îi mutileze fața.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate