Capitala, împărțită de interlopi. Cum arată harta Bucureștiului

Moartea lui Emi Pian a dat naștere unui război de proporții între interlopi. Conflict care, spun polițiștii, o să dureze și câțiva ani.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Interlopii și-au împărțit Capitala. Cum arată harta Bucureștiului
Interlopii și-au împărțit Capitala. Cum arată harta Bucureștiului


In articol:

Moartea lui Emi Pian schimbă total situația între clanurile interlope, susțin sursele judiciare pentru Digi 24. Conform informațiilor, negocierile deja au început, iar discuțiile vor fi duse de 15 clanuri cu putere în București. Situația arată că cetățenii onești ai Capitalei nu au nicio siguranță că viața lor se poate desfășura în liniște și pace. 

În timp ce Poliţia Capitalei se chinuie să ţină totul sub control, între interlopi se fac deja alianţe, ceea ce va îngreuna ancheta, arată informaţiile Digi24.

Război între interlopi?

Atenția momentului se îndreaptă către Sectorul 2. Acest teritoriu este controlat, în mare, de 4 clanuri:

Clanul Rinu este protagonist în acest scandal al momentului din Capitală, pentru că unul dintre membrii săi l-a tăiat pe Emil Pian, după un joc de barbut. Cel din urmă murit. Ciprian Napy, presupusul criminal, este internat în spital, sub pază. Va fi greu de lămurit ce s-a întâmplat, pentru că nu au fost camere și vor trebui audiaţi martori, chiar confruntaţi, or deja au început alianţe între ei pentru a face front împotriva Poliţiei.

Clanul Caranilor este unul dintre cele mai violente din Capitală. Acum doi ani, DIICOT a descins în penitenciar pentru că unul dintre membri le promitea celor cercetaţi influenţă în lumea justiţiei.

Mai cunoscut este însă Clanul Spoitorilor: Dănuţ Spoitoru - vărul celebrului Fane Spoitoru, care în anii 90 a tăiat un poliţist cu sabia - a primit ponturi de la un ofiţer antidrog pe care Spoitorii îl plăteau lunar pentru informaţii. Unii membri ai grupării sunt închişi inclusiv în SUA pentru clonare de carduri.

Clanul Calu este condus de Vasile şi Marcos Calu. Sunt cunoscuţi pentru dosare de mare violenţă și sunt mari consumatori de droguri. Unul dintre ei a fost prins drogat la volan, pe autostradă, în maşină cu o vedetă de televiziune.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Interlopii și-au împărțit Capitala. Cum arată harta Bucureștiului
Interlopii și-au împărțit Capitala. Cum arată harta Bucureștiului

Ce interlopi fac legea în sectorul 3

Clanul Cocalarilor își exercită influența şi asupra unei părți din teritoriul Sectorului 2, dar și în Sectorul 3. Acest clan a comandat bătaia pentru Bebino, din clanul Sportivilor, spintecat cu sabia la început de an. Remus Cocalaru este un individ extrem de periculos, a stat mulţi ani după gratii pentru fapte de violenţă.

Clanul Ursari este prezent, de altfel, în multe localități. Mulţi dintre membri s-au întors acasă în perioada stării de urgenţă din ţările considerate zone roşii. Au şi fost descinderi din cauza lor, cu zeci de poliţişti.

Clanul Chira activează în zona Pallady și Camil Ressu. Sunt cunoscuţi pentru trafic de persoane, cămătărie și droguri. De regulă, se reinventează pentru a face profit ușor.

Mircea Nebunu controlează sectorul 4

În Sectorul 4, lucrurile par mai aşezate, dar mai periculoase. Legea o face indiscutabil Clanul Sportivilor, arată informaţiile Digi24. După moartea celui intitulat „liderul lumii interlope din Bucureşti” - Coco Anghel , au rămas alţii în frunte. Mircea Nebunul este considerat unul dintre cei mai mari bătăuşi.

Membrii acestui clan au fost implicaţi în scandalul din faţa Parlamentului când o persoană a murit. Comparativ cu Duduienii, acest clan este mai atipic, pentru că membrii nu sunt uniţi prin legături de familie, ci mai degrabă de interese, iar supremaţia și-o impun prin forţă.

Nuțu și Sile Cămătaru rămân „regi” în sectorul 5

În Sectorul 5, lucrurile stau la fel ca acum 30 de ani. Cămătarii sunt şi ei în top, deşi sunt într-un oarecare regres, liderii nu mai au ambiţia de altădată. Ion şi Vasile Balint sau Nuţu şi Sile Cămătaru se află în libertate, cu procese pe rol.

Tot aici comandă şi alte două clanuri: Ştocarii, cărora le merge extrem de bine pe partea de droguri, şi Clanul Văncică - unul dintre cei mai bogaţi lideri interlopi aparține acestui clan. Ei sunt duşmani declaraţi ai Cămătarilor, iar principala precoupare este contrabanda cu ţigări. De altfel, chiar în aceste zile au fost vizitaţi de DIICOT.

Clanul Vasiloi, călăul Duduienilor, șef peste sectorul 6

Sectorul 6 este adjudecat de Duduieni, dar pe scenă sunt şi alţii: Clanul Vasiloi, cunoscuţi pentru traficul de influenţă pe care îl au pe lângă edili locali. La un moment dat, ei chiar se ocupau de ridicarea maşinilor în acest sector.

Clanul Preda - Eugen Preda a devenit cunoscut ca olimpic în adolescenţă - s-a remarcat după furtul de arme din Ciorogârla. Când s-a eliberat din închisoare, le-a incendiat casa rivalilor Corduneni.

Duduienii sunt unii dintre cei mai temuţi interlopi şi sunt acum cu sete de răzbunare acum, după ce unul dintre membri a fost ucis. Duduienii sunt o familie foarte închegată. Tatăl lor, Ion Duduianu, zis Pian, este închis pentru tentativă de omor.

După moartea lui Emi Pian, mai sunt trei frați. Gruparea nu este constituită după o ierarhie clară, nu este o moștenire conturată, fiecare face ce poate și se ajută între ei.

Duduienii vor trebui să plătească o poliță, spun surse din Poliţie. Se așteaptă un act de răzbunare în viitor. Vor fi alianțe și regrupări. Va exista o tendință de răzbunare care poate să dureze și câțiva ani, au declarat pentru Digi24 surse judiciare.

Galerie foto 
Citește și:

A murit judecătoarea Curţii Supreme a SUA. Ruth Bader Ginsburg a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de 87 de ani

Spania, din nou sub carantină: amenințată de COVID-19, o regiune din Madrid va fi „închisă” din nou

Cifre ALARMANTE. Numărul cazurilor noi de coronavirus rămâne ridicat. Sute de pacienți se află în stare gravă la Terapie Intensivă

Opera de artă semnată Bansky, estimată la 5 milioane de lire sterline: artistul a făcut o reinterpretare a unui faimos tablou de Monet, adaptată societății de azi

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies