Capitala modei se muta la Bucuresti de Ziua Nationala a Romaniei! Bucharest Fashion Week se desfasoara intre 1 si 6 decembrie

Bucurestiul va fi din nou capitala modei pentru o saptamana. Peste doar trei saptamani se da startul celei de-a XXII-a editii a Bucharest Fashion Week, eveniment care va avea loc in perioada 1-6 decembrie 2014, la Ambasad’Or, Otopeni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierePeste 30 de designeri romani si straini, nume cunoscute si tineri extrem de talentati, vor face din Bucuresti Capitala modei. In cadrul acestei editii, isi vor prezenta colectiile de primavara – vara 2015 creatori de moda din Italia, Spania, Republica Moldova, Serbia, Polonia, Bulgaria, Malta, Ungaria. Branduri si designeri cunoscuti precum Guess, Antony Morato, Fran Rivera Alpa Costura sau Janiko vor oferi publicului prezent un show unic.

Alaturi de acestia, isi vor prezenta colectiile pe scena Saptamanei Modei la Bucuresti: George Hojbota, Mineli, Andreea Dogaru, Nikita Rinadi, BSB, Nausica Mode, Geanina Olaru, Ana Style, Maria Simion, Cristiana Maria Purdescu, Hardcore Fashion by Laurentiu Dobre, Laura Olteanu, Ana Radu, DiVero by Natalia Pinzaru, Il lupo loco, Georgette, Ioana Voicu, Mexton, Atelierele Ilbah, dar si studenti ai Facultatilor de Moda, Arta si Design Vestimentar din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Miss Romania se desfasoara anual in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen.

Top Model Romania este cel mai important concurs dedicat manechinelor din Romania. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din tara noastra au sansa de a fi prezentate principalelor agentii de modeling din lume.

Aflat la cea de a XVIII-a editie, Gala Fotbalului Romanesc este evenimentul in cadrul caruia sunt premiate performantele sportivilor si specialistilor de pe bancile tehnice ale celor mai mari cluburi de fotbal romanesti.

Tot la Bucharest Fashion Week va avea si Romanian Fashion Awards. Aici sunt premiati designerii si specialistii din industria modei romanesti, dar si vedetele si jurnalistii din presa de specialitate care s-au facut remarcati prin alegerile vestimentare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate