Capitala se confruntă cu al doilea caz de coronavirus. Surpriză totală! Cine este persoana

Un nou caz nou de coronavirus a fost confirmat în București. Este al doilea caz în Capitală și al 14-lea din țară.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Capitala se confruntă cu al doilea caz de coronavirus. Surpriză totală! Cine este persoana


In articol:

Victima coronavirusului este o femeie de 42 de ani, trecută la „contact apropiat” de bărbatul de 49 de ani, din București, care a fost confirmat pozitiv în cursul zilei de ieri. Femeia se află în centrul de carantină București și urmează să fie transferată la Institutul Matei Balș.

Citeste si: Cel mai bogat rrom din ţară a fost filmat în timp ce dansează printre mobilele din aur şi statuetele din vila sa! Puiu Englezu are o avere greu de estimat! VIDEO

Autoritățile au anunțat, sâmbătă, că un bărbat din București, în vârstă de 49 de ani, care s-a întors din Italia, de la Roma, a fost testat pozitiv la coronavirus.

Bărbatul din București a fost adus vineri seara la „Matei Balș” cu febră și scaune diareice.

Sursa coronavirusului, din Italia

Bărbatul, care s-a întors din Italia în data de 27 februarie 2020, cu avionul, produce un seism la nivel european din simplul fapt că Roma, orașul din care a venit, era considerat ca fiind neafectat de coronavirus. De aceea, bărbatul nu a trebuit să stea în izolare la domiciliu sau în carantină. În urmă cu două zile, a început să aibă febră și scaune diareice.

Citeste si: Mesajele incendiare au șocat Casa Regală. „E pur și simplu bolnav”

Citeste si: Imagini bombă cu sora lui Carmen de la Sălciua! Daniela e sexy și pe stradă, și la plajă FOTO

„Conform primelor sale declarații, bărbatul a stat în toată această perioadă la domiciliu, de la revenirea în țară”, potrivit Grupului pentru comunicare strategică.

Echipajul care l-a transportat, vineri seară, la spital, pe bucureșteanul infectat cu coronavirus nu a purtat echipamente de protecție, întrucât bărbatul nu prezenta simptomele specifice, ci era suspect de colită. Cum pacientul a fost diagnosticat, ulterior, cu coronavirus, asistenta și ambulențierul se tem că s-ar fi putut contamina. Raed Arafat a confirmat informația. Acum asistenta a fost izolată, însă ambulanțierul este plecat din țară în concediu și riscă să rămână în carantina impusă de autoritățile din Bulgaria.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate