Carantina parțială în România! Lista completă a tuturor restricțiilor valabile pentru următoarele 30 de zile

De luni, 9 noiembrie, România a intrat în carantină parțială.

Carantină parțială în România
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Din cauza numărului ridicat de infectări cu virusul COVID-19, autoritățile au impus noi restricții, care vor fi valabile în următoarele 30 de zile. Acestea se referă la purtarea măștii de protecție, circulația pe timp de noapte și activitățile economice. 

Carantină parțială în România

Cu toate acestea, cea mai importantă schimbare este legată de cirucalția pe timp de noapte, care nu va mai fi permisă între orele 23:00 și 5:00 decât din motive bine intemeiate și cu o declarație pe proprie răspundere. Astfel, următoarele restricțiie aplicate pentru următoarea perioadă sunt:

- Masca de protecție este obligatorie în spațiile publice, cele comerciale, în mijloacele de  transport  în comun și la locul de muncă, pe tot teritoriul țării, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Declarația pe propria răspundere se poate completea și online! Cum poți avea acces la document pe telefon

Citeste si: Nelu Tătaru trage un semnal de alarmă, în ziua cu cele mai multe infectări cu Covid-19 din România: „E momentul de încercare a întregii țări””

- Toate instituțiile publice, precum și toți operatorii economici publici sau privați trebuie să organizeze activitatea și desfașurarea programului de lucru în regim de telemuncă sau muncă de la domiciliu, iar acolo unde specificul activității nu permite acest lucru, să se organizeze programul de lucru astfel încât personalul să fie împărțit în cel putin două grupe care sa înceapă, respectiv să termine activitatea la o diferență de cel puțin 2 ore.

Carantină parțială în România
Carantină parțială în România[Sursa foto: Facebook]

- În toate localitățile, activitățile didactice care impun prezența fizică a anteprescolarilor, prescolarilor și elevilor în unitățile de învățământ să se desfășoare în sistem on-line.

- În toate locălitățile din România, se propune interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23.00- 05.00. Declarația online,  pe site-ul STS. Noile reglementari sunt valabile 30 de zile, urmând ca la finalul acestei perioade, în functie de evoluția situației epidemiologice, să se hotărască, după caz, menținerea, eliminarea sau modificarea acestora.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iubirea pentru fotbal nu l-a ținut departe de stadion nici în carantină. Un tânăr, prins de jandarmi pe teren, deși trebuia să stea izolat

Cristian, un polițist din cadrul IPJ Gorj, răpus de coronavirus. Omul legii a lăsat în urma lui o soție îndurerată și doi copii orfani de tată

Raed Arafat, declarații despre posibilele restricții luate în luna decembrie: ”Nu va fi o întoarcere la normalitate”

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Anunțul momentului pentru cei care s-au vaccinat cu PFIZER! Vestea a venit acum. Este oficial

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Primul om condamnat la închisoare pentru că nu a purtat masca de protecție în public! Video VIRAL

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies