Care a fost cauza morții lui Benone Sinulescu? Impresarul și soția artistului au făcut primele declarații: "Nea Beni ar fi dezvoltat în ultimele 3-4 zile o pneumonie de absorbție și a murit înecat"

Solistul s-a stins la vârsta de 84 de ani.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Vestea morții lui Benone Sinulescu a căzut ca un trăsnet peste apropiații artistului. Din primele informații, se pare că Elena, soția regretatului cântăreț, a fost cea care l-a găsit decedat, în propria locuință.

Citeste si: Cine este soția lui Benone Sinulescu. Artistul a cunoscut-o pe Elena Sinulescu în casa Ilenei Sărăroiu: „Soția mea este cel mai bun critic al meu"

De ce a murit Benone Sinulescu?

Benone Sinulescu s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în ultimul an. Solistul a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor, însă în prezent urma tratamentul acasă. Recent, impresarul lui Benone Sinulescu a dezvăluit că artistul ar fi dezvoltat în urmă cu câteva zile o pneumonie severă, iar soția l-a găsit mort, după ce s-ar fi înecat: "După cum am aflat, se pare că nea Beni ar fi dezvoltat în ultimele 3-4 zile o pneumonie de absorbție și a murit înecat. Adică nu e nimic din ceea ce a avut în mai.

Benone Sinulescu a murit din cauza unei pneumonii severe

Benone Sinulescu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Atunci era din cauza tensiunii, trebuia să facă oprerație, nu s-a mai făcut. El era acasă, era bine îngrijit, avea două îngrijitoare care se ocupau de el 24/24. Avea și un terapeut care se ocupa de el pentru a începe din nou să meargă, el a stat mult în pat.

Acum două săptămâni era bine, începuse să meargă".

Soția lui Benone Sinulescu, dărâmată de durere

Benone Sinulescu și soția lui

Soția lui Benone Sinulescu, îngenuncheată de durere

Benone Sinulescu și-a dat ultima suflare în propria locuință,la 84 de ani. Soția, Elena, a fost cea care l-a găsit zăcând în casă. Potrivit acesteia, artistul a făcut o pneumonie de aspirație, însă nu a vrut să meargă la spital, de frica infectării cu COVID-19: "Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la

spital, de frică, din cauza Covid-19.

Citeste si: Benone Sinulescu a murit. Artistul își făcuse testamentul: Cui i-a lăsat toată averea

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!", a declarat soția lui Benone Sinulescu, pentru Impact.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Benone Sinulescu a murit. Celebrul artist avea 84 de ani  

Detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, la două luni de la externare: „Vă asigur pe toți...”

Benone Sinulescu, mesaj pentru fanii lui! Cum se simte după externare: „Iese pe afară, se plimbă”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies