Care a fost motivul pentru care Andreea Bălan nu a îmbrăcat rochia de mireasă înainte de a avea copii?! "Aveam o frică..."

Andreea Bălan a spus de ce nu a îmbrăcat rochia de mireasă înainte de a avea copii.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Andreea Bălan a spus de ce nu a îmbrăcat rochia de mireasă înainte de a avea copii. Care este motivul principal?!

Andreea Bălan, despre căsătorie

Andreea Bălan se poate declara o femeie împlinită. Cu o carieră de succes și o două fetițe minunte, cântăreața poate susține că are o viață fericită.

Însă, din punct de vedere sentimental lucrurile nu au arătat prea bine. 

Citeste si: Andreea Bălan, conversație șocantă cu o fană! Ce a putut spune despre Viviana Sposub: „Nu e nici artistă, nici prezentatoare și...”

Citeste si: Andreea Marin, despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: „Nu exista nicio atracție pentru mine”- bzi.ro

A fost patru ani într-o relație cu George Burcea. Iubirea a fost atât de mare între ei, încât au decis să meargă în fața altarului. Însă, nu înainte de a aduce pe lume prima fetiță. Din păcate, căsătoria dintre Andreea Bălan și George Burcea a durat doar patru luni, iar cei doi au fost nevoiți să ajungă la divorț.

Pentru prima dată, Andreea Bălan declară care a fost motivul principal pentru care nu a îmbrăcat rochia de mireasă înainte de avea primul copil.

În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, vedeta a vorbit despre ultima perioadă din viața ei, dar și despre divorțul care a făcut-o mai puternică.

Citeste si: Andreea Bălan, conversație șocantă cu o fană! Ce a putut spune despre Viviana Sposub: „Nu e nici artistă, nici prezentatoare și...”

"Nu am simțit.. Aveam așa o frică..Pentru că probabil am dorit-o în cealaltă relație( nr. relația cu Keo) și nu se întâmplase și atunci.. Apoi am înțeles că nu..Mai ales dacă ai și copii, trebuie să crească într-o familie cu acte în regulă. Să aibă numele.. A fost o nuntă foarte frumoasă, a fost ca un spectacol. Nu, nu îmi pare rău.. E mai greu la divorț", a declarat Andreea Bălan. 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan, conversație șocantă cu o fană! Ce a putut spune despre Viviana Sposub: „Nu e nici artistă, nici prezentatoare și...”

Tragedia pe care Andreea Antonescu a ascuns-o la Survivor România! A fost găsit înjunghiat în inimă când vedeta era însărcinată!

Andreea Bălan, anunț neașteptat în plin divorț de la George Burcea: ”Mă văd și căsătorită”

Horoscop Zilnic Joi 6 Mai 2021: vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una bună, încărcată de vești bune, speranțe

O nouă boală face ravagii! A produs deja mai multe decese. Medicii sunt în alertă

Teo Trandafir, IPOSTAZE INCENDIARE cu un tânăr de 28 de ani! Și-au petrecut împreună sărbătorile, iar el a mai apărut la Kanal D

Dovada Potopului biblic, găsită pe Everest, Dispută dură între oamenii de știință și teologi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies