Care e adevărata cauză a incendiului de la spitalul din Piatra Neamţ! Explicația șoc a unui cunoscut om de televiziune

Cauza incendiului de la Sectia ATI a spitalului din Piatra Neamţ a fost, conform autoritătilor, un scurtcircuit.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Cauza incendiului de la Sectia ATI a spitalului din Piatra Neamţ a fost, conform autoritătilor, un scurtcircuit.

 


In articol:

Tragedia de la Spitalul din Piatra Neamţ a adus din nou în atenţie situaţia dezastruoasă din spitalele româneşti. La 10 ani după ce 6 bebeluşi mureau in Maternitatea Giuleşti, după un incendiu izbucnit tot la Terapie Intensivă şi tot din cauza unei probleme electrice, tragedia s-a repetat la Piatra Neamţ.

11 persoane şi-au pierdut viaţa in urma incendiului de sambătă de la ATI.

Citeste si: Fiica unui pacient care a murit în incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ, face mărturisiri cutremurătoare: "Unul dintre pacienţi nu avea mâini, a ars până la os. Nu pot scăpa de imaginea trupurilor carbonizate"

Citeste si: Răvășitor! Ce s-a descoperit la două săptămâni de la moartea Dragăi Olteanu Matei - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Monica Tatoiu, despre incendiul de la spitalul din Piatra Neamt "Face cineva o investigatie pe temele acestea" 

Monica Tatoiu, cunoscuta afaceristă, sustine că a discutat cu specialişti în domeniu şi crede că adevărata cauză a incendiului este achiziţionarea unor materiale de slabă calitate, de multe ori produse chinezeşti "fake".

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu, despre cauza incendiului de la spitalul din Piatra Neamt

Citeste si: Strigătul de ajutor al unei asistente dintr-un salon Covid. „Oricine era trimis acolo ieșea numai într-un sac de plastic”

“Am discutat cu ingineri si am ajuns la cateva concluzii. Cauza principala a incendiului de la Piatra Neamt este calitatea slaba a materialelor folosite. Prize, stechere, cabluri neinifugate care nu respecta normele CE desi au aceasta stampila. 30% din marfa distribuita pe piata romaneasca este fake. De regula, importatorii care participa la licitatii aduc marfa din China la pretul cel mai mic. Deci, marfa proasta pentru ca asa cere statul. Stampila de CE nu este verificata. ISU poate verifica elemente vizibile. Dar nu are cum sa verifice probleme legate de rezistenta la strictiune sau ignifugarea cablurilor.

A doua intrebare este legata de sistemele de cablare. Pana in 89, Ceausescu interzisese folosirea cuprului care a fost inlocuit cu aluminiu. Daca nu s-a schimbat sistemul si a fost marit numarul de puncte de incalzire s-a deschis cutia Pandorei.

Face cineva o investigatie pe temele acestea? Inca mai avem ingineri buni”, a concluzionat Monica Tatoiu, despre care crede ea ca este adevaratul motiv al tragedieie de la spitalul din Piatra Neamt. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu continuă să atace influencerii: „Videochatiste, prostituate”

Lovitura supremă pentru țara noastră! A spus-o chiar un fost premier: România devenise prea puternică

Nu se mai opresc! Un nou divorț bombă în showbiz! Și el și ea și-au șters toate pozele împreună, dar au ascuns lumii că s-au despărțit

Mărturii din iadul de la Piatra Neamț. Cum era să-și piardă viața medicul Cătălin Denciu, încercând să salveze pacienții din flăcări: „A ars ca o torță, avea combinezonul dat cu...

Ludovic Orban și Nicușor Dan, controale în spitalele din Capitală. Ce nereguli au fost găsite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies