Care e averea medicului care trebuia să-l opereze pe Florin Busuioc! Doctorul Octavian Istrătoaie, care avea telefonul închis când Busu a fost internat, si-a declarat veniturile substantiale!

Din declaraţia de avere a lui Octavian Istrătoaie reiese că medicul care trebuia să-l opereze pe Florin Busuioc are venituri substantiale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Documentele arată că medicul care trebuia să-l opereze pe Florin Busuioc are venituri substantiale. Octavian Istrătoaie, şeful secţiei de cardiologie a Spitalului Judeţean Craiova, a apărut în prim-plan după ce presa a relatat că avea telefonul închis în momentul în care Florin Busuioc  a ajuns la unitatea clinică după un infarct.

Busuioc a fost operat de alţi doi medici, dintre care unul rezident, chemat de urgenţă de acasă.

Ulterior, Busuioc a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti. (vezi ce alt artist român a făcut infarct pe scenă )

Ce avere are medicul care trebuia să-l opereze pe Florin Busuioc? "Lumea şi-a făcut treaba! Dacă dormeam care e problema?"

"Am văzut apelurile. Când am sunat, erau deja cu pacientul în sală. Aveau o cheie, au aprobare, eu încurajez tot timpul pe cei tineri să lucreze să facă astfel de intervenţii, mă zbat să luăm bani să facem rost de stenturi, să punem stenturi, să salvăm vieţi. M-a sunat secretarul de stat Arafat, m-a sunat şefa de la SMURD şi medicul de gardă, Roxana Mustafa. Nimeni altcineva nu m-a mai sunat. Cu domnul Arafat am vorbit mai târziu, am vorbit şi azi de două ori cu dumnealui.

Întâmplător nu dormeam, dar până la urmă, era 11 seara. Dacă dormeam care e problema? Lumea şi-a făcut treaba, lucrurile au mers de la sine, nu e nimeni indispensabil", a spus Istrătoaie.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Busuioc, în pericol! Ce se întâmplă în următoarea perioadă cu omul de televiziune! El riscă un al doilea stent | DEZVĂLUIRI

Dezvăluiri fără perdea făcute de Florin Busuioc! Vedeta care a fost la un pas de moarte, confesiuni incredibile

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Bănică, martoră la traumele suferite de Claudia Pătrășcanu: „Plângea în hohote”

Doliu uriaş! O actriţă legendară a încetat din viaţă. A marcat mai multe generaţii

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies