Care e cea mai mare pasiune a Deliei! ”Mă lasă cu o mică depresie”

Delia a vorbit despre cea mai mare pasiune pe care o are.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, Delia, a vorbit despre cea mai mare pasiune a sa, și anume privitul serialelor! Într-un interviu pentru un post de televiziune, a mărturisit că îi plac tare mult filmele, chiar dacă „o lasă cu o mică depresie”, așa cum susține ea.

„Trebuie să las serialele, pentru a mă trezi la ora 6, să mă apuc de alergat. Acum mă culc pe la 1 jumate, 2, 2 jumate, 3, depinde de ce mă prinde, ca serial. Sunt înnebunită după filme, la modul bolnăvicios, și dacă mă prinde un serial, mă uit la câte un sezon, pe seară. Multe dintre ele…mă lasă cu o mică depresie, nu îmi lasă o energie bună, sunt masochistă. Depresivii pot fi foarte energici”, a declarat Delia.

Citeste si: O tânără mamă a avut parte de un sfârșit îngrozitor! Ce i-a făcut soțul, care credea că are o aventură cu un prieten de pe Facebook

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, dusă de urgență la spital: „Burta mea începe să o ia razna...”

Citeste si: Radu Mazăre în închisoare, frații lui - la un pahar de vin, la o terasă de fițe! Alexandru și Mihai par convinși că fostul edil va scăpa de închisoare VIDEO EXCLUSIV

Ce studii are Delia Matache și câți bani câștigă

Delia Matache a absolvit Liceul de Muzică ‘Dinu Lipatti’ după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut, iar apoi a urmat Conservatorul. Artista a fost încurajată și susținută pentru a-și urma visul de a deveni un star de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară.

Pentru o oră de cântat, artista cere 10.000 de euro. Pentru anumite show-uri, cum ar fi cel de anul acesta organizat pentru Zilele municipiului Câmpia Turzii, Delia cere 15.000 de euro.  Cel mai mic tarif este de 3.900 de euro, dar fanii se pot bucura de artistă doar 15 minute.

Pentru nunți și petreceri private, prețul începe de la 19.000 de euro și mai are în portofoliu un spectacol pentru care solicită 90.000 de euro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate