Care era cea mai mare dorință a Denisei Răducu înainte să afle că are cancer

După mai bine de doi ani de la moartea Denisei Răducu, o sursă apropiată artistei a dezvăluit ce își dorea să facă înainte moară.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Care era cea mai mare dorință a Denisei Răducu înainte să moară


In articol:

Denisa Răducu a fost o cântăreață apreciată de foarte multți români, pe care i-a cucerit cu talentul ei. Anunțul că artista a pierdut lupta cu cancerul, pe 23 iulie 2017, a șocat o țară întreagă. La doar 27 de ani, Denisa s-a stins din viață.

O sursă apropiată familiei a dezvăluit dorința cea mai mare a Denisei, de dinainte să fie diagnosticată cu cancer. Voia să calce pe urmele surorii ei și să devină mamă. Împreună cu iubitul ei, Florin, erau sigur că vor să facă acest pas în relația lor. Au fost împreună la spital pentru a afla dacă artista poate rămâne însărcinată, iar răspunsul a fost pozitiv.

Citeste si: Din exterior, pare că au un mariaj perfect. Anca Serea, dezvăluiri despre căsnicia ei: "Este greu când nu găsim nicio cale de a cădea de acord"

Citeste si: Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mesaje compromițătoare cu un alt băiat? Livian a prins-o în fapt: "Îi dă cineva mesaje și își trage telefonul"

Denisa se vedea deja în rolul de mamă, dar visul i s-a spulberat curând. La câteva zile distanță după ce a fost la doctor, artista s-a întors pentru o altă vizită deoarece se simțea rău. Vestea a venit ca un fulger pentru ea și pentru familia ei, iar șansele de supraviețuire nu erau mari.

Cu câți bărbați s-a iubit Denisa Răducu

În urma ei, Denisa a lăsat o mamă, o soră și un tată îndurerați, dar și pe Florin, bărbatul care i-a fost iubit până în ultima clipă de viață. Despre viața ei personală, Denisa vorbea foarte puțin, iar de relația ei cu Florin s-a aflat în timp ce artista se lupta cu boala.

Care era cea mai mare dorință a Denisei Răducu înainte să moară

De altfel, aceasta a fost și singura relație a Denisei. Cei doi se iubeau mult și plănuiau să se căsătorească. Mai mult, Florin fusese primul bărbat din viața ei, dar și ultimul.

"Eu 100% ştiu că da, voia să se căsătoreasca cu ea. (...) A fost domnişoară pana la 20 şi ceva de ani, băiatul ăsta e primul. El îi doreşte binele, poate la fel ca mama ei", a spus un prieten de-ai Denisei Răducu, în urmă cu ceva timp. (Citeste si: Sora Denisei Raducu, confruntare dura cu Florin Peste, fostul impresar al regretatei artiste! "Voi ati omorat-o inca o data ca artist!")

Florin a fost devastat de durere atunci când Denisa a murit.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate