Care este adevărul despre relația Elenei de la Survivor România și Sonny Flame! De când se cunosc cei doi cântăreți! S-a aflat abia acum!

Elena Ionescu și Sonny Flame au avut o legătură contestată de coechipieri la Survivor România, mai mult, s-a spus despre ei că au și dormit împreună

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Elena Ionescu și Sonny Flame s-au înțeles de minune la Survivor România cât timp au fost în competiție. Lucrul acesta a dus, firește, la o serie de speculații, conform cărora între cei doi artiști ar fi mai mult decât o simplă prietenie. În plus, faptul că ei au și dormit unul lângă altul a pus paie pe foc și, de aici, s-a ajuns să fie ambii nominalizați spre eliminare.

De altfel, Elena Ionescu a plâns la nominalizarea ei și a lui Sonny Flame la consiliu de eliminare la Survivor România și a răspuns la acuzațiile care i se aduc că ar avea o relație în show-ul de supraviețuire.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

”Îmi pare rău că s-a ajuns aici, la asemenea mizerii. Sonny este un om deosebit, cu o soție foarte frumoasă. Niciodată nu aș interveni într-o familie cu copii. Știu ce înseamnă acest lucru, și eu am fost trădată, așa că, nu aș face așa ceva. Respect asemenea lucruri, numai că aici, văd atâta răutate, încât ajung pur și simplu, am ajuns să cedez„, a spus abătută Elena.

Sonny Flame a vorbit despre Elena. ”O văd în finală, o văd câștigătoare” 

Aceleași cuvinte frumoase le-a avut și cântărețului la adresa Elenei de la Survivor România, a mărturisit că o admiră, iar în momentul în care a aflat că el este cel care va trebui să părăsească show-ul din Republica Dominicană, a ținut să-i transmită și un mesaj de susținere. „Sunt și eu foarte curios ce o să se întâmple în continuare, s-a dat foarte rău în Elena și a rămas. Personal, eu o văd pe Elena în finală. O văd câștigătoare. Mi-aș dori să ajungă cât mai departe. Este interesant de văzut cum va lucra echipa împotriva ei sau dacă se vor uni, ceea ce mi-e foarrte greu să cred”, a declarat Sonny Flame, în cadrul emisiunii FanArena.

Citeste si: Scandal monstru la Faimosi! Mihai Onicas a fost prins mancand pe ascuns!

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Declarația care aruncă în aer cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! ”Doar el o iubește”! Un războinic a spus tot adevărul!

Sonny Flame a dat cărțile pe față în privința Elenei de la Survivor! ”Vom colabora din punct de vedere muzical după show”

Mai mult decât atât, la final, Sonny Flame a dat cărțile pe față în privința Elenei de la Survivor și a spus clar de când se cunosc! ”În urmă cu câțiva ani, ambii au fost la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, în calitate de concurenți. Am legat de atunci o prietenie! Venind aici  în partea a doua a competiției, am avut cu ea subiecte comune și mai puțin cu ceilalți! Acesta este adevărul, nicidecum că ar fi vreo relație între noi, Doamne ferește! Nici nu se pune problema. Poate vom colabora din punct de vedere muzical după Survivor, asta Da, în rest, ce s-a spus despre noi au fost numai mizerii”, a comentat cântărețul.

Galerie foto 
Citește și:

Faimoasa Emy Alupei de la Survivor România este virgină la 21 de ani! Primul iubit a înșelat-o cu o chinezoaică!

Scandalul uriaș dintre mama Asianei de la Survivor România și părinții lui Emy! ”Fiica dumneavoastră este o nouă Ana Pal, dar ea își va bate coechipierii! Se antrenează cu ei...

Alertă maximă! Pensionarii care rămân fără banii promiși de către autorități

ȘOC TOTAL! Andrei Duban o amenință pe sora lui Ghiță de la Survivor România cu tribunalul! Femeia a jignit-o dur pe Grațiela! ”I-a spălat creierul”!

Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, mesaj emoționant de dragoste pentru soția sa

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies