Care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”! Blonda şi soţul ei deţin o florărie în Timişoara, iar ea se ocupă de administrarea afacerii şi de designul aranjamentelor florale!

Doar prietenii apropiaţi ştiu care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”.

Autor: Matei Vaihan

S-a aflat care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”. Blonda şi soţul ei, Bogdan Ionescu, deţin o florărie la Timişoara, care oferă aranjamente florale pentru nunţi şi alte evenimente. Foare talentată, Hannelore se ocupă de designul aranjamentelor, dar şi de administrarea firmei, mai ales că ea are un master în “Management antreprenorial în administrarea afacerilor”.( vezi ce replică dură a dat Hannelore după ce a fost atacată de Mirela)

Care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”:" Eleganţă şi rafinament!"

“Recomand! Fie pentru alegerea unui decor de vis al unui eveniment important, fie pentru surprinderea unei doamne/domnişoare cu un cadou cochet şi elegant!...Lucruri minunate! Eleganţă şi rafinament!... Sunt superbe, elegante, rafinate pentru toate evenimentele!”, sunt câteva din aprecierile clienţilor florăriei lui Hannelore Ulrich, devenită celebră la „Insula Iubirii”.

Care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”. Blonda mai colaborează cu Casa de Cultură din Timişoara

Se ştie care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”. Blonda, care este dansatoare profesionistă, este colaborator al Casei de Cultură din Timişoara, ea primind invitaţii la diferite evenimente. De mai bine de opt ani, Hannelore conduce şi o agenţie de animatoare pentru copii.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Hannelore a aşteptat să se termine emisiunea să facă ceea ce-şi dorea! Nu se gandeau prea mulţi la asta!

Hannelore Ulrich a intrat la două facultăţi! Blonda a studiat ştiinţele comunicării şi are un master în administrarea afacerilor!

Hannelore a dat cărţile pe faţă legat de divorţul de Bogdan! Ce se întâmplă în cuplul lor

7 zodii vor trece peste orice problemă mâine. Vărsătorii vor trece peste problemele financiare

Se dau toți BANII ÎNAPOI! Vestea momentului pentru români. Sumele intră direct pe CARD

Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Exclusiv. Victoria dreptei în Italia mai bate un cui în sicriul UE! După Brexit și un posibil HuExit, Bruxelles-ul are insomnii. Video

Dan Petrescu, dat afară de Neluțu Varga de la CFR – Planul patronului din umbră, câți bani ar urma să primească Bursucul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies