Care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”! Blonda şi soţul ei deţin o florărie în Timişoara, iar ea se ocupă de administrarea afacerii şi de designul aranjamentelor florale!

Doar prietenii apropiaţi ştiu care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

S-a aflat care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”. Blonda şi soţul ei, Bogdan Ionescu, deţin o florărie la Timişoara, care oferă aranjamente florale pentru nunţi şi alte evenimente. Foare talentată, Hannelore se ocupă de designul aranjamentelor, dar şi de administrarea firmei, mai ales că ea are un master în “Management antreprenorial în administrarea afacerilor”. (vezi ce replică dură a dat Hannelore după ce a fost atacată de Mirela )

Care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”: "Eleganţă şi rafinament!"

“Recomand! Fie pentru alegerea unui decor de vis al unui eveniment important, fie pentru surprinderea unei doamne/domnişoare cu un cadou cochet şi elegant!...Lucruri minunate! Eleganţă şi rafinament!... Sunt superbe, elegante, rafinate pentru toate evenimentele!”, sunt câteva din aprecierile clienţilor florăriei lui Hannelore Ulrich, devenită celebră la „Insula Iubirii”.

Care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”. Blonda mai colaborează cu Casa de Cultură din Timişoara

Se ştie care este afacerea secretă a lui Hannelore de la „Insulă”. Blonda, care este dansatoare profesionistă, este colaborator al Casei de Cultură din Timişoara, ea primind invitaţii la diferite evenimente. De mai bine de opt ani, Hannelore conduce şi o agenţie de animatoare pentru copii.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Hannelore a aşteptat să se termine emisiunea să facă ceea ce-şi dorea! Nu se gandeau prea mulţi la asta!

Hannelore Ulrich a intrat la două facultăţi! Blonda a studiat ştiinţele comunicării şi are un master în administrarea afacerilor!

Tonciu a început să urle în casă,în miez de noapte.Ce i-a făcut soțul

Horoscop Zilnic Marți 19 Ianuarie 2021: Leii vor primi niște vești bune, Săgetătorii vor face progrese în cariera lor

Lockdown până pe 15 februarie. Sute de mii de români, în alertă. Restricții totale

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Direcția Logistică a MAI, sub lupă. Anchetă pentru ore suplimentare la Interne

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies