Care este frica Oanei Matache, sora Deliei? A spus-o chiar ea!

Oana Matache a devenit mamă pentru a doua oară. Sora Deliei a mărturisit de ce îi este frică mai tare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Recent, Oana Matache a devenit mămică pentru a doua oară, iar acest lucru a bucurat-o extraordinar de mult. Mai mult decât atât, Oana, sora artistei Delia, a mărturisit care este frica ei cea mai mare, după ce micuțul a fost adus pe lume.

Citeste si: Dezvăluiri din trecutul lui Brigitte Sfăt! ”Am fost manechin la Zina Dumitrescu!” Ce a determinat-o însă pe brunetă să renunțe la modă

„Să vă povestesc despre cea mai mare panică legată de venirea lui Bogdănel: teama că o va înlocui pe Jess. Mi-era atât de teamă că o inimă nu poate iubi atât de mult două suflete în mod egal (trei, cu @raazvanu) încât m-am simtit vinovată în avans. Însă de când l-am adus în casă şi am căpătat privirea de ansamblu (DOI COPII în fața ochilor, amândoi AI NOȘTRI) am înţeles că nu ştiam prea multe despre iubire (<- 3 inimioare!!) Postare inspirată de şoşoneii lui Jess, de care uitasem. I-am văzut azi în dulap”, a scris Oana Matache.

Ce a spus Oana Matache după ce a născut a doua oară

„Eu mă simt mai bine decât la prima operaţie. Bebe e foarte cuminte. Am mai făcut asta. Suntem mai relaxaţi, ştim ce avem de făcut. La Jessie eram teleghidaţi, eram speraţi. Acum e bine, e frumos. Putem să asimilăm bucuria şi toate sentimentele pozitive. Cel mic este foarte mic! Este sănătos, este perfect. Ni s-a spus că este perfect şi noi îl considerăm perfect. Abia aştept să începem viaţa în 4, acasă”, a declarat Oana Matache la TV.

Citeste si: None de la “Puterea dragostei” călăreşte o motocicletă de colecţie! Uite-l pe Mădălin cum s-a asortat cu bolidul pe două roţi! FOTO

„Acum pot să alăptez, e ok. Nu poate nimeni să alăpteze imediat ce au primit copilul. Este modul meu de a ţine legătura cu mămicile care mă urmăresc. Le povestesc prin ce stări trec şi ce se întâmplă. Dacă am scris ceva, nu înseamnă că nu se poate schimba. Este totul ok”, a mai declarat sora Deliei.

„Disconfort există, dar merg, nu am de ce să mă plâng. Nu pot să fac sporturi extreme, dar să-l ţin în braţe să-i fac un lăptic, pot. Jessie nu ştie mare lucru despre nou-născuţi. Va reacţiona ca şi cum îi aducem acasă o păpuşă, eventual va încerca să-i bage un deget în ochi, habar n-am”, a precizat Oana, care a născut în urmă cu o săptămână.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: