Care este legătura între Radu Țibulcă, actorul din „Moldovenii”, și celebrul Pavarotti

Radu Țibulcă, cel care îl interpretează într-un mod inedit și autentic pe primarul Ghiță Șpagoveanu în serialul , difuzat în fiecare sâmbătă, la ora 23:00, la Kanal D, a atras prin personalitatea sa extrem de versatilă și jovială tot felul de porecle de-a lungul copilăriei sale.

Radu Țibulcă
Autor: Mihaela Costin

 Încă din primii ani de viață, Radu Țibulcă s-a bucurat de un public numeros, care i-a apreciat calitățile vocale; vecinii săi au fost primii fani care s-au bucurat de „performanțele lui artistice”, dar și cei care i-au dat primele nume de scenă. 

"La un an am rostit cuvântul <termoplonjon>, iar la un an și câteva luni deja îi recunoșteam pe cei trei tenori celebri; Jose Carreras, Placido Domingo și Luciano Pavarotti.

Melodia mea preferată era <O sole mio>, o și cântam destul de des, și un vecin din bloc m-a poreclit Pavarotti, porecla care mi-a rămas până la aproape trei ani când am început să recunosc mașini pe stradă. Nu era foarte greu, în 1998 erau foarte multe Dacii și modele Daewoo, până când am văzut un Mercedes, și de atunci am rămas fascinat de această marcă.

Citeste si: Ce i-a dezvaluit Preotul Vasile, din „Moldovenii” lui Teo Trandafir: "In conditiile actuale am deschis in Gaurenii de Jos biserica online..."

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Așa am scăpat de porecla <Pavarotti>, dar am primit-o pe <Mercedes>. Aveam un vocabular vast și pronunțam ușor cuvinte complicate, dar nu puteam să spun că mă cheamă Radu Tibulca și spuneam că ma numesc <Dadi Buc>. Porecla <Dadi> mi-a rămas până am mers la școală. Am căpătat o altă porecla abia la sfârșitul liceului, când eram un împătimit al trasului de fiare, eram imens și mi se spunea...

<Brandone>",  a povestit amuzat Radu Tibulca.

Radu Țibulcă
Radu Țibulcă in copilarie

Succesul serialului "Moldovenii" i-a adus o nouă porecla. Nu de puține ori Radu Tibulca este strigat pe stradă...Șpagoveanu, lucru care nu îl deranjează, el declarând în nennumarate rânduri că personajul Ghiță Spagoveanu a fost creat pentru a aduce zâmbetul pe buzele publicului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cea supranumită „regina TikTok-ului” a dat-o la întors! Alexandra Bodi îl vrea înapoi pe Ionuț, după ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe internet!

Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu de la Survivor România, primele declarații despre accidentarea acestuia: „Să vină acasă întreg”

Piticu` de la Simplu, în culmea fericirii! El și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară: „Noi ne-am dorit foarte mult”

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Ludovic Orban e în stare de ȘOC. Este bomba zilei pe scena politică (SURSE)

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies