Care este legătura între Radu Țibulcă, actorul din „Moldovenii”, și celebrul Pavarotti

Radu Țibulcă, cel care îl interpretează într-un mod inedit și autentic pe primarul Ghiță Șpagoveanu în serialul , difuzat în fiecare sâmbătă, la ora 23:00, la Kanal D, a atras prin personalitatea sa extrem de versatilă și jovială tot felul de porecle de-a lungul copilăriei sale.

Distribuie pe:

Autor: Mihaela Costin

Radu Țibulcă
Radu Țibulcă

 Încă din primii ani de viață, Radu Țibulcă s-a bucurat de un public numeros, care i-a apreciat calitățile vocale; vecinii săi au fost primii fani care s-au bucurat de „performanțele lui artistice”, dar și cei care i-au dat primele nume de scenă. 

"La un an am rostit cuvântul <termoplonjon>, iar la un an și câteva luni deja îi recunoșteam pe cei trei tenori celebri; Jose Carreras, Placido Domingo și Luciano Pavarotti. Melodia mea preferată era <O sole mio>, o și cântam destul de des, și un vecin din bloc m-a poreclit Pavarotti, porecla care mi-a rămas până la aproape trei ani când am început să recunosc mașini pe stradă. Nu era foarte greu, în 1998 erau foarte multe Dacii și modele Daewoo, până când am văzut un Mercedes, și de atunci am rămas fascinat de această marcă.

Citeste si: Ce i-a dezvaluit Preotul Vasile, din „Moldovenii” lui Teo Trandafir : "In conditiile actuale am deschis in Gaurenii de Jos biserica online..."

Citeste si: Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Așa am scăpat de porecla <Pavarotti>, dar am primit-o pe <Mercedes>. Aveam un vocabular vast și pronunțam ușor cuvinte complicate, dar nu puteam să spun că mă cheamă Radu Tibulca și spuneam că ma numesc <Dadi Buc>. Porecla <Dadi> mi-a rămas până am mers la școală. Am căpătat o altă porecla abia la sfârșitul liceului, când eram un împătimit al trasului de fiare, eram imens și mi se spunea... <Brandone>", a povestit amuzat Radu Tibulca.

Radu Țibulcă
Radu Țibulcă in copilarie

Succesul serialului "Moldovenii" i-a adus o nouă porecla. Nu de puține ori Radu Tibulca este strigat pe stradă...Șpagoveanu, lucru care nu îl deranjează, el declarând în nennumarate rânduri că personajul Ghiță Spagoveanu a fost creat pentru a aduce zâmbetul pe buzele publicului.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

BREAKING NEWS: Klaus Iohannis a luat decizia momentului! Anunțul făcut de președintele României

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Anca de la Strehaia refuză să meargă la pușcărie! Decizie de ultim moment luată de soția lui Leo de la Strehaia, după condamnare! EXCLUSIV

Cum a început povestea de iubire dintre Nelson Mondialu și Liana! Era minoră, a furat-o și a dus-o peste graniță 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies