Care este motivul pentru care Iancu de la Survivor România nu va fi cu Emy! S-a spus ce nu îi place războinicului la fosta faimoasă

Iancu Sterp și Emy Alupei nu au cum să formeze un cuplu în viziunea prietenilor apropiați ai lui războinicului de la Survivor România

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Iancu Sterp s-a calificat în finala Survivor România, iar sâmbătă, 30 mai, are toate șansele să pună și mâna pe trofeul, dacă publicul va decide că el merită titlul de supraviețuitor, în urma prestației de pe traseele din Republica Dominicană.

Dacă Iancu a ajuns exact acolo unde și-a propus atunci când a intrat în competiție, ei bine, și dincolo de probe, războinicul a punctat în show, la capitolul...sentimente! Emy Alupei, adversara lui, a fost cea care s-a apropiat puternic de el și, nu de puține ori, s-a vorbit atât în emisiune, cât și acasă, în România, de o poveste mai mult decât de prietenie dintre ei.

fara descriere

Emy Alupei și Iancu Sterp s-au despărțit în lacrimi la Survivor România

De altfel, toate gesturile dintre Emy și Iancu, felul în care faimoasa a votat la îndemnurile lui, modul în care se înțelegeau au dus la concluzia că acolo este vorba despre sentimente. Cel mai emoționant moment a fost însă cel de final, atunci când Emy Alupei și Iancu Sterp s-au despărțit în lacrimi. Războinicul a strâns-o puternic în brațe, apoi au stat îmbrățișați mai bine de un minut, dând din nou curs interpretărilor. Mai ales că el i-a spus la ureche faimoasei cuvinte frumoase și încurajatoare. ”Alupei, ești tare, capul sus, că mai este puțin și ne vedem”, dovadă că după finala Survivor România, ei vor menține legătura.

Citeste si: Culita Sterp are o noua iubita? A fost fotografiat in timp ce saruta de zor o bruneta focoasa!

Citeste si: Emanuel de la Survivor are un frate geamăn! Cum arată acesta și cu ce se ocupă

Citeste si: Ghiță Balmuș, declarații șoc despre Elena Ionescu! Faimosul a spus de ce a vrut să o tundă la chelie pe cântăreață la Survivor România! ” Am greșit aducându-i injurii”

fara descriere

Iancu Sterp, adevăratul motiv pentru care nu va fi cu Emy Alupei! ”Ea este mai bărbătoasă”

Și...totuși, apropiații războinciului nu văd o continuare a acestei relații. Drept dovadă, Simina de la Puterea dragostei, concurenta care l-a cunoscut foarte bine într-un alt format de la KanalD, de data aceasta amoros, avea să pună punctul pe „i” pe marginea subiectul.Iancu Sterp? Adevăratul motiv pentru care nu va fi cu Emy Alupei este următorul! De când îl știu eu pe el, și nu este de ieri de azi, am stat luni întregi în casa Puterea dragostei împreună, nu s-a uitat niciodată la o fată precum Emy! Nu este genul lui! Îi plac fetele finuțe, așa...ca Denisa. Să recunoaștem, s-a înțeles cu Emy în Republica Dominicană, poate pentru că erau și de aceeași vârstă și aveau și multe lucruri în comun, dar ea este mai bărbătoasă. Este mare diferență de fizic între a și Denisa și sunt convinsă sută la sută că nu va putea să fie cu el niciodată. Păcat, fiindcă este o fată sinceră, inteligentă, neatinsă de nimeni, ceea ce este lucru mare în ziua de azi, și cu potențial muzical. Dar...nu este Iancu pentru ea!”, a comentat Simina la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, de la WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate