Care este numele adevărat al Getei Sterp. Puțini știu ce apare, de fapt, în buletin

În timpul cununiei civile, s-a aflat numele adevărat al Getei Sterp.

Autor: Simona Costache

In articol:

Duminică, pe data de 2 octombrie, a avut loc nunta Getei, sora mai mică a fraților Sterp. Tânăra a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată pentru a-și uni destinul în fața lui Dumnezeu cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu.

Cei doi tineri au avut toată familia aproape și au trăit la intensitate maximă fiecare moment din ziua cea mare.

S-au vărsat multe lacrimi de bucurie, Geta neputându-se abține în cele mai emoționante momente. Unul din aceste momente a fost la cununia civilă, atunci când cei doi proaspăt căsătoriți au spus marele „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Atunci s-a aflat și numele adevărat al Getuței, neștiut de mulți.

Citeste si: Iancu Sterp, pas important alături de iubita lui! A anunțat că vor locui împreună, dar deja au apărut primele probleme: „Am început cu stângul mutarea asta”

Care este numele adevărat al Getei Sterp?

Cu doar câteva minute în urmă, Ileana Sterp a postat pe YouTube un nou vlog din ziua nunții surorii sale. A adunat secvențe din momentele-cheie din ziua cea mare, unul dintre acestea ar fi cununia civilă, atunci când mirii au spus clar și răspicat „Da”.

Cu această ocazie, admiratorii familiei au aflat că pe Geta o cheamă, de fapt, Georgeta. Numele sub care este cunoscută este doar un alint pe care familia sa îl folosește atunci când i se adresează.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Emoțiile au fost la cote maxime în ziua cea mare, însă mirii au fost foarte fericiți că totul a decurs conform planului.

S-au bucurat nespus de prezența familiei și a tuturor invitaților, petrecând până în zori cu toții.

Citeste si: Culiță Sterp nu s-a uitat la bani în ziua nunții surorii lui! Fratele Getei Sterp a împărțit bani fără număr lăutarilor de la fericitul eveniment

Cum a reacționat mama Geta când și-a văzut fostul soț la nunta fiicei sale?

Mama Geta și fostul său soț s-au despărțit acum ceva vreme, după ce acesta i-a fost infidel. În prezent, tatăl fraților Sterp și-a refăcut viața alături de o altă femeie, însă se pare că acest lucru nu o afectează deloc pe fosta sa soție.

Mama Geta este o fire veselă, căreia îi place să facă haz de necaz de fiecare dată. În timpul unui live chiar din momentul petrecerii, mama Geta a mărturisit că ea și fostul soț stau la mese diferite, însă acest lucru nu a împiedicat-o să-i dea dedicații.

„I-am dat eu dedicație (n.r. fostului soț), știi că eu sunt pusă pe șotii.”, a spus mama lui Culiță în cadrul unui live.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, a lipsit de la nunta Getuței! Motivul incredibil pentru care nu a putut ajunge: „A zis că nu are costum”

Iancu Sterp s-a lăudat cu iubita lui pe rețelele de socializare. Cum îl răsfață Denisa Coțolan atunci când rămân singuri? „Am cea mai harnică iubire de pe planetă”

Iancu Sterp, pas important alături de iubita lui! A anunțat că vor locui împreună, dar deja au apărut primele probleme: „Am început cu stângul mutarea asta”

„Mașina lui Jador?” Ella și Jador, din nou împreună? Imaginea care a stârnit controverse în rândul fanilor

Putin NU mai este în viață! Cutremur total la Moscova! Ce s-a întâmplat cu liderul de la Kremlin

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Marea iubire a lui Octavian Goga. A fost traducătoare pentru liderul Germaniei naziste și bănuită de spionaj

Iancu Sterp, pas important alături de iubita lui! A anunțat că vor locui împreună, dar deja au apărut primele probleme: „Am început cu stângul mutarea asta”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies