Care este relația dintre Akebono și Aya de la Puterea Dragostei, după descalificare?!

Akebono de la Puterea Dragostei a fost descalificat din competiție înainte de a apuca să își consolideze relația pe care o avea cu Aya.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Akebono a fost descalificat din casa Puterea Dragostei după ce Paul a sărit să-l bată pe Marinescu. Akebono formase un cuplu cu Aya și ar fi vrut să lupte pentru iubirea lui, dar din păcate lucrurile au rămas incerte pentru ei. Aya a avut un șoc în momentul în care a aflat că iubitul ei a fost descalificat și nu se știe dacă cei doi vor mai continua relația. 

Akebono se va întoarce în casa Puterea Dragostei pentru a relua relația cu AYA? 


In articol:

Akebono a dat de înțeles că ar vrea să se reîntoarcă în casa Puterea Dragostei, mai ales că avea și o relație în momenutul în care a plecat. Fostul concurent de la Puterea Dragostei spune că se bazează pe voturile urmăritorilor săi pentru întoarcerea sa în competiție. Însă se pare că între Aya și Akebono planează o stare de incertitudine.

„Practic nu am vorbit foarte multe lucruri. Știu că a început să plângă, noi eram agitați, supărați, nu prea am avut timp să vorbim foarte multe, dar în schimb am vorbit prin mesaje. A rămas să ne mai cunoaștem între timp și dacă e să iasă din casă, dacă nu, nu știu, vedem pe parcurs”, a declarat Akebono la emisiunea Totul despre Puterea Dragostei, By Cornelia Ionescu. 

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Akebono a declarat că vorbește zilnic cu Aya și se simte foarte tristă după plecarea lui din competiție. Întrebat de ce nu vine după el, Akebono i-a luat apărarea concurentei spunând că cel mai probabil nu știe cum să abordeze situația. 

„I-am pus în vedere treaba asta și a zis că nu ne cunoaștem îndeajuns. Dar ținând cont că nu a avut relații, poate nu știe să abordeze situația. Trebuie să luăm decizii”, a mai declarat Akebono în cadrul aceleași emisiuni. 

Lucrurile sunt și mai neclare între ei și circulă zvonul conform căruia Aya și-ar fi îndreptat atenția spre Nicos, iar el ar fi foarte încântat de asta. Întrebată pe live dacă ar vrea să formeze un cuplu cu Nicos, Aya a exclus această posibilitate. 

Mai mult, pe rețelele de socializare mai umblă vorba că Akebono ar fi avut o aventură cu o fată pe nume Geanina, prietena cea mai bună a Monei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alexandra spune adevărul: a avut parte de vreo partidă de amor la Puterea Dragostei?

Mona de la Puterea Dragostei s-a întâlnit cu George în București. Ce au discutat cei doi

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Puterea dragostei 29 septembrie. Cristian Comănici îl avertizează pe Marinescu: „Bomba o detonez la finalul săptămânii”

Daiana, fosta concurentă Puterea dragostei, a ales să-i fie amantă lui Fernando?! „Am fost nevoita sa fiu a treia persoana”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies