Care este relația dintre Akebono și Aya de la Puterea Dragostei, după descalificare?!

Akebono de la Puterea Dragostei a fost descalificat din competiție înainte de a apuca să își consolideze relația pe care o avea cu Aya.

Autor: Andreea Burghelea

In articol:

Akebono a fost descalificat din casa Puterea Dragostei după ce Paul a sărit să-l bată pe Marinescu. Akebono formase un cuplu cu Aya și ar fi vrut să lupte pentru iubirea lui, dar din păcate lucrurile au rămas incerte pentru ei. Aya a avut un șoc în momentul în care a aflat că iubitul ei a fost descalificat și nu se știe dacă cei doi vor mai continua relația. 

Akebono se va întoarce în casa Puterea Dragostei pentru a relua relația cu AYA? 

Akebono a dat de înțeles că ar vrea să se reîntoarcă în casa Puterea Dragostei, mai ales că avea și o relație în momenutul în care a plecat. Fostul concurent de la Puterea Dragostei spune că se bazează pe voturile urmăritorilor săi pentru întoarcerea sa în competiție. Însă se pare că între Aya și Akebono planează o stare de incertitudine.

„Practic nu am vorbit foarte multe lucruri. Știu că a început să plângă, noi eram agitați, supărați, nu prea am avut timp să vorbim foarte multe, dar în schimb am vorbit prin mesaje. A rămas să ne mai cunoaștem între timp și dacă e să iasă din casă, dacă nu, nu știu, vedem pe parcurs”, a declarat Akebono la emisiunea Totul despre Puterea Dragostei, By Cornelia Ionescu. 

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Akebono a declarat că vorbește zilnic cu Aya și se simte foarte tristă după plecarea lui din competiție. Întrebat de ce nu vine după el, Akebono i-a luat apărarea concurentei spunând că cel mai probabil nu știe cum să abordeze situația. 

„I-am pus în vedere treaba asta și a zis că nu ne cunoaștem îndeajuns. Dar ținând cont că nu a avut relații, poate nu știe să abordeze situația. Trebuie să luăm decizii”, a mai declarat Akebono în cadrul aceleași emisiuni. 

Lucrurile sunt și mai neclare între ei și circulă zvonul conform căruia Aya și-ar fi îndreptat atenția spre Nicos, iar el ar fi foarte încântat de asta.

Întrebată pe live dacă ar vrea să formeze un cuplu cu Nicos, Aya a exclus această posibilitate. 

Mai mult, pe rețelele de socializare mai umblă vorba că Akebono ar fi avut o aventură cu o fată pe nume Geanina, prietena cea mai bună a Monei. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandra spune adevărul: a avut parte de vreo partidă de amor la Puterea Dragostei?

Mona de la Puterea Dragostei s-a întâlnit cu George în București. Ce au discutat cei doi

Puterea dragostei 29 septembrie. Cristian Comănici îl avertizează pe Marinescu: „Bomba o detonez la finalul săptămânii”

Horoscop saptamanal 10-16 Mai 2021: Trebuie să iei o decizie importantă în această perioadă

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Experiențele incredibile care le-au marcat destinul. Celebrități care au văzut moartea cu ochii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies