Care este relația dintre Radu Ștefan Bănică și Andreea Marin? Fiul lui Ștefan Bănică, dezvăluiri neașteptate: "Am rămas în relații bune"

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Marin și cu frații lui.

Care este relația dintre Radu Ștefan Bănică și Andreea Marin? Fiul lui Ștefan Bănică, dezvăluiri neașteptate:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Radu Ștefan Bănică este fiul cel mare al cântărețului Ștefan Bănică Jr. În ultima perioadă, tânărul este din ce în ce mult în atenția publicului, mai ales după ce a decis să participe la o emisiune de talente. Pentru prima dată, vorbește despre relația pe care o are cu Andreea Marin și cu frații lui mai mici, Violeta și Alexandru.

Radu Ștefan Bănică, declarații despre familie

În cadrul unui interviu, actorul susține că relația pe care o are cu Andreea Marin, fosta soție a tatălu său, este una foarte bună. Ba chiar mai mult, Radu merge în vizită la ea pentru a petrece timp împreună cu aceasta, dar și cu sora lui.

Citeste si: Andreea Marin, declarații bombă! Pe cine preferă dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva: „Răspunsul meu a fost fără ezitare”

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

"Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta.", a declarat Radu Ștefan Bănică, potrivit VIVA.

În continuare, tânărul a mai vorbt și despre relația pe care o are cu frații lui- Violeta și Alexandru. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. recunoaște că se înțelege extrem de bine cu cei doi, iar întâlnirile de familie sunt excepționale. Despre Alexandru, Radu a spus că are o personalitate puternică, ținând cont de vârsta lui. 

Care este relația dintre Radu Ștefan Bănică și Andreea Marin? Fiul lui Ștefan Bănică, dezvăluiri neașteptate: ""Am rămas în relații bune"
Radu Stefan Banica[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr, concurent la ”Te cunosc de undeva” 2021! Prima apariție pe scenă a băiatului alături de tatăl său s-a lăsat cu lacrimi

"Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia. Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică", a mai spus fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fiul lui Ștefan Bănică Jr.! "E parte din sufletul meu..."

Ștefan Bănică Jr. și fiul lui, apariție de senzație la un show culinar! "“Am făcut genunchi de șarpe..."

Andreea Marin, ipostază de milioane alături de fiica sa și de fiul lui Ștefan Bănică. Cum s-au fotografiat cei trei

Fiul lui Bănică Jr, prins în acțiune! Și-a dat întâlnire cu o brunețică simpatică la mall! Puștiul are stofă de cuceritor, precum tatăl lui! Imagini PAPARAZZI

Apare O NOUĂ MONEDĂ în România! BNR o lansează pe 6 FEBRUARIE. Ce valoare va avea

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Vacanță GRATIS în STRĂINĂTATE! Cum poți ZBURA FĂRĂ BANI cu AVIONUL

Andreea Marin, ipostază de milioane alături de fiica sa și de fiul lui Ștefan Bănică. Cum s-au fotografiat cei trei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies