Care este relația dintre Vulpița Veronica și fiica ei! După o lungă absență, tânăra mămică și soțul ei, Viorel, s-au întors la Blăgești

Relația dintre Vulpița Veronica și fiica ei s-a schimbat după ce tânăra s-a întors de la București la Blăgești.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Vulpița Veronica
Vulpița Veronica, pe vremea când locuia încă în București


In articol:

Vulpița Veronica și Viorel au ajuns în doar câteva luni să fie unul dintre cele mai celebre, dar și controversate, cupluri din România. Cei doi soți au ajuns în lumina relfectoarelor după ce ea a mințit că a fost răpită și violată, pentru a ascunde o escapadă cu câțiva băieți din sat. Adevărul a ieșit la iveală în cadrul emisiunii de televiziune care i-a adus faima, transformând-o în același timp într-una dintre cele mai criticare persoanaje de pe micile ecrane de la noi din țară.

Vulpița Veronica și Viorel s-au întors la fiica lor la Blăgești

După câteva luni în care au locuit în București și și-au văzut fiica de prea puține ori, Vulpița Veronica și Viorel s-au întors la Blăgești. Au dat Capitala pe satul din Vasluiîn care au trăit înainte de a deveni celebri și încearcă acum să ducă o viață normală și să își creacă fiica în pace și armonie, deși imaginile compromițătoare cu Vulpița au sârnit valuri de reacții și în satul natal.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Vulpița Veronica nu a uitat, însă, de fanii de pe rețelele de socializare, ea fiind urmărită pe pagina ei de Instagram de spre 200 de mii de români. Recent, a publicat câteva fotografii în care apare zâmbitoare alături de fiica ei, Maria. Se pare că Veronica și fetița sunt încântate să petreacă din nou fiecare zi împreună, după lunile în care tânăra mămica a lipsit din viața micuței.

Vulpița Veronica și fiica ei
Vulpița Veronica și fiica ei

Citeste si: Unde era Vulpița când soțul ei, Viorel Stegaru îi lovea cu bâte pe jurnaliști! Totul s-a terminat pentru vedetele de la Blăgești

Citeste si: Vulpița și Viorel, ofertă fabuloasă după plecarea de la emisiunea Mirelei Vaida! Șoții Stegaru din Blăgești vor fi eroi de serial

În plus, și urmăritorii au felicitat-o pe Vulpița și au îndemnat-o să nu mai plece de lângă fiica ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Vulpița din Blăgești, batjocorită în stil mare pe internet. Ce i-a scos din sărite pe fanii săi. „E bine că nu mai sunteți doi proști, acum v-ați înmulțit, sunteți trei”

Emily Burghelea, colaborare incredibilă! De ce manelist este foarte apropiată fosta asistentă de la Acces Direct

Rețetă: Tocană de pui cu legume. Cea mai căutată rețetă: Care e ingredientul secret?

Vulpița sochează din nou. Nu știe cine a fost Nicolae Ceauşescu. A fost taxată dur pe rețelele de socializare pentru ignoranța sa. „Faci umbră degeaba pământului”

Vulpița, apariție spectaculoasă la piscină! Cum a fost suprinsă soția lui Viorel Stegaru în plină zi: "Căldură mare afară..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies